Doza inspiracije

Isplati ih se isprobati: Sedam ideja za kreiranje nimalo dosadnih stajlinga u zimskoj sezoni

26.11.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Bliži se zima, a samim time odjevnim kombinacijama dominirat će topli slojevi odjeće na čelu s jaknama i kaputima. Kako bi klasični zimski komadi posebno zablistali u stajlinzima, postoji nekoliko stilističkih trikova koje se isplati isprobati

Za mnoge dame zima je u modnom smislu turobna sezona, no samo jedan odjevni komad poput kaputa u stanju je stvoriti zanimljiv stajling koji grije.

Najbolji outfit trikovi u zimskoj sezoni

Odabir kaputa ili jakne statement izgleda

Plavi, sivi ili crni – svi vole klasična rješenja kada je riječ o jaknama i kaputima za zimu, no odlučite li se za neku statement verziju ovog sinonima za hladne mjesece u godini nikako nećete pogriješiti. Jakne i kaputi koji odskaču od tipičnih verzija svojom bojom ili printom unijet će živost u monotone, zimske stajlinge i podići raspoloženje.

  • +20
Prošivene jakne i kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Marama u službi stajlinga

Mali stilistički trik sa velikim utjecajem nesumnjivo se odnosi na dodatak marame. Svezana na način da izvriruje iz kaputa, bluze ili pletiva, daruje jedinstvenu notu outfitu, a pritom štiti od hladnoće.

Kombinacija uzoraka

U zimskim mjesecima kojim tradicionalno vlada tamna paleta boja, isplati se biti odvažan i svoj stajling kreirati komadima različitih uzoraka. U ovom slučaju, prema riječima modnih stručnjaka, potrebno je odabrati komade s uzorcima slične ili identične palete boja.

Tajice za svaki dan

Ovaj modni komad u zimskim mjesecima može predstavljati izvrsnu bazu oko koje ćete graditi svoj stajling. U paru sa strukturiranim sakoima, predimenzioniranim košuljama i vestamam te toplim komadima poput dugog kaputa i čizmi do koljena, tajice a posebice njihova klasična, crna verzija pokazat će se punim pogotkom.

Slojevito odijevanje poput profesionalca

Kada temperature padnu ispod nule, odijevanje nekoliko toplih komada postaje nužnost, no slojevi odjeće ne moraju rezultirati dosadnim izgledom. Poigrate li se teksturama i proporcijama toplih komada u stajlingu, dosadan zimski outfit postat će stvar prošlosti.

Naglasite stajlinge bojama

Pripadate li ljubiteljicama modnog minimalizma i svoje zimske komade obožavate nositi u tamnoj paleti boja, podignite ih dodacima poput šala ili kape u nekoj upečatljivoj boji kako biste stvoreni stajling podigli na novu razinu.

Odvažno kombiniranje komada

U pogledu trendova, ova zimska sezona uistinu je šarolika. Kombiniranjem trendovskih komadapoput pletenog prsluka ili korzetnog topa preko košulje ili majice dugih rukava stvorit ćete kombinaciju koja je sve samo ne dosadna.