DOSJETKE IZ BALMAINA

Iskoristite krizu dok dizajneri spuštaju cijene

27.07.2011 u 15:23

Bionic
Reading

Sve do sada, Balmain je bio rezerviran za klijentelu kojoj nije problem iskeširati 50.000 kuna za suknjicu. No modni svijet bruji da će ova modna marka, odnosno njezina nova sestrinska linija Pierre Balmain, biti mnogo pristupačnija

Prva  kolekcija za proljeće/ljeto 2012. Pierre Balmain sastojat će se od majica na kratke rukave koje će koštati od 105 funti (1.200 kuna) na više, a cijena za večernje haljinice kretat će se od 795 funti, dakle nekih devet tisuća kuna na više. Istina, mnogi bi se i nad ovim cijenama mogli jedino rasplakati, no iz modne kuće računaju na masu novih kupaca!

'Liniju Pierre Balmain vidimo kao brend koji je inspiriran uspjehom i poviješću velike modne kuće, ali nudi proizvod koji odgovara na potrebe i želje današnjeg tržišta', rekao je Alain Hivelin, izvršni direktor Balmaina.

Nova će linija u robne kuće stići u prosincu, a Pariz, Milano, Rim i Hong Kong dobit će i samostalne butike Pierre Balmain.

U prvoj kolekciji će se naći ženskih i muških odjevnih komada: trapera, pletiva i onih savršeno krojenih jakni po kojima je Balmain poznat.