ne propustite

Iskoristite iRobot akcijske cijene u lipnju

14.06.2022 u 15:51

Bionic
Reading

Lipanj je mnogima najdraži mjesec, a kako i ne bi bio uz sve blagodati i prigode koje donosi. Školarci se vesele kraju škole i zasluženim praznicima, a oni nešto stariji brojnim događanjima na vanjskim lokacijama. Dani postaju najduži u godini, a noći najkraće pa mnogi nalaze vrijeme za hobije koji ih uveseljavaju.

U doba kad smo svi toliko zauzeti, može biti teško uklopiti hobi u naš prometni raspored. Svako od nas ima neki interes ili aktivnost u kojoj uživa. Možda imate određeni interes za nešto što možete pretvoriti u hobi, a da toga niste ni svjesni.

Mnogi smatraju lipanj idealnim mjesecom za boravak u prirodi. Izleti s obitelji, kampiranje, tjelovježba, vrtlarenje, hranjenje ptica, ribolov ili jednostavna večernja šetnja, odabira je napretek za provesti kvalitetno vrijeme u zdravom ozračju.

Što god da je vaš hobi kojim se bavite ili kojim će te se tek krenuti okupirati ovoga lipnja, važno je da imate dovoljno slobodnog vremena, a u mjesecu u kojem su dani najduži i noći najkraće to nije teško za ostvariti.

Kako bi vam dodatno olakšali da se posvetite svojim interesima koji vas uveseljavaju i ispunjuju, iRobot je ovog lipnja za vas pripremio posebne akcijske ponude na svoje robotske kućne pomagače. Ne gubite toliko vremena na čišćenje.Olakšajte si svakodnevne aktivnosti i posvetite se aktivnostima koje vas ispunjuju. Više o uređajima na popustu pročitajte u nastavku:

Roomba i3(i3158)

Roomba i3(i3158) prilagođava se vašim životnim navikama i sluša vaš glas, tako vam omogućuje da sve svoje slobodno vrijeme provedete u šetnji, na kavi s prijateljicama, u društvu obitelji. Zaboravite na usisavanje i maksimalno uživajte. Serija robotskih usisavača Roomba i3 ima novi moderni dizajn i puno novih naprednih značajki. Ovaj model razumije vas i vaš dom, te vam olakšava vaš život. Iskoristite posebnu priliku te kupite Roombu i3(i3158) po akcijskoj cijeni.

Roomba i7+(i7550)

Kod Roombe i7+(i7550) uz robotski usisavač inovacija je i Clean Base™ baza za automatsko pražnjenje spremnika. Nakon što odradi posao Roomba i7+(i7550) vraća se do svoje baze gdje ona

pomoću svoje moćne usisne funkcije prazni Roombin spremnik. Zaboravite na usisavanje tjednima. Premium i serija može se pohvaliti i novom Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.Za čišćenje još većeg broja različitih površina Roomba i7+(i7550) ima i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trostupanjski sustav čišćenja one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s Vašeg pametnog telefona čišćenje doista postaje prilagođeno Vama. Iskoristite posebnu priliku te kupite Roombu i7+(i7550) po akcijskoj cijeni.

Roomba Combo 1138

Roomba Combo je 2 u 1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uz zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Kad je podloga za mokro pranje skinuta uređaj samo usisava. Kad je podloga postavljena i tank je napunjen vodom uređaj može usisavati i prati glatke površine. Iskoristite posebnu priliku te kupite Roombu Combo po akcijskoj cijeni.

Osim fantastičnog popusta na prethodno navedene Roombe, na posebnom popustu trenutno možete pronaći i Roombu 698 te Roombu j7158.

Iskoristite sada posebne popuste za kupovinu jednog od modela Roombe. Roomba 698 sada ima akcijsku cijenu od 1.749 kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 1.749 kn), Roomba i3(i3158) sada ima akcijsku cijenu od 2.899 kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 3.499 kn), kn), Roomba j7158 sada ima akcijsku cijenu od 4.599 kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 4.699 kn), kn), Roomba i7+(i7550) sada ima akcijsku cijenu od 5.399 kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 5.399 kn) te Roomba Combo 1138 sada ima akcijsku cijenu od 2.199 kn (Najniža cijena u poslednjih 30 dana: 2.199 kn). Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk – Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One Split te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta Domenica, Links, Elipso, Harvey Norman, Emmezeta, Bazzar, eKupi.

Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.