tek joj je 71

Isabella Rossellini blistala u predivnim sandalama i chic stajlingu koji pomlađuje u trenu

08.04.2024 u 15:13

Isabella Rossellini

Izvor: Profimedia / Autor: Alessandro Bremec / IPA/I / Sipa Press / Profimedia,

Bionic
Reading

Modna ikona i u osmom desetljeću blista na glamuroznim svečanostima za koje redovito bira stajlinge koji 'brišu' godine

Talijanska glumica i bivša manekenka Isabella Rossellini poznata je po svom profinjenom modnom ukusu u kojem je uvijek naglasak na udobnosti bez žrtvovanja elegancije, a svoj stil podigla je na višu razinu chic stajlingom u Milanu.

Na manifestaciju talijanske modne kuće Dolce & Gabbana stigla je u bijeloj kombinaciji koja pomlađuje u trenu te iznimno laska liniji. Slavna 71-godišnja modna ikona birala je široku bijelu košulju s odgovarajućim hlačama, otmjenog čipkastog uzorka i zlatnih gumbića, koji su svemu pridali dašak glamura.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Dozu luksuza unio je i raskošan nakit te zlatna clutch torbica, a kada je riječ o obući, odabir je pao na predivne sandale koje su oličenje udobnosti i elegancije.

Naime, Rosselini je birala model u nijansi lososa i visokog sjaja, s vezicama iznad gležnjeva, asimetričnog špic vrha i ravnog potplata, koji garantira nosivost od jutra do mraka.

Ovakve sandale sjajan su odabir kada želite podići stajling na višu razinu te su prigodne za šetnje gradom, koliko i za najsvečanije događaje. Također, metalik odsjaj čini ih nepogrešivim trendovskim komadom, a jednostavan dizajn omogućuje kombiniranje na baš sve komade koje imate u svojoj modnoj kolekciji.

Na milanskoj svečanosti su joj društvo pravile brojne zvijezde s A-liste, kao što su Cher, Naomi Campbell, Helen Mirren, Lupita Nyong'o i Demi Moore. Potonja je privlačila veliku pozornost u hrabroj prozirnoj haljini, koja ni po čemu nije dala naslutiti da je glumica u sedmom desetljeću života.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: ALESSANDRO BREMEC / IPA/I / SIPA PRESS / PROFIMEDIA, IPA / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA