u novom ruhu

Irina Shayk pojavila se u neobičnom outfitu i dokazala da obična bijela majica može baš sve

21.11.2022 u 09:03

Bionic
Reading

Svi znaju da je bijela majica komad koji spretno odgovara na svaki izazov, ali rijetki ga se usude nositi u elegantnim kombinacijama. Za elegantnu Swarovski proslavu Irina Shayk odlučila je dokazati da bijela majica može sjajno funkcionirati i u luksuznom okruženju

Bijela majica u sportskom look-u, bijela majica dok obavljamo svakodnevne zadatke, bijela majica u kombinaciji s odijelom, ali bijela majica u elegantnom izdanju sa svečanim rukavicama – na to još možda nismo naviknuli, ali izgleda odlično!

Ove sezone svi nose komade koje svi imamo u ormaru pa nadodaju još jedan ekstra detalj kako bi začinili cjelokupnu kombinaciju. Možda smo postali više osviješteni, ali možda smo previše zavoljeni udobnost pa pronalazimo načine kako zadržati udobnost gdje god krenemo.

Ruska manekenka Irina Shayk na crveni tepih donijela je pravo osvježenje. U moru luksuznih haljina Shayk je prošetala u kombinaciji elegancije i ležernosti te pokazala kako to dobro može izgledati, ukoliko se nosi sa samopouzdanjem i stavom.

  • +5
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

S dobrom i urednom bijelom majicom čovjek jednostavno ne može pogriješiti. Besprijekorno krojenu bijelu majicu i crnu suknju sirena kroja, Irina je dovela na stepenicu iznad modnim dodatkom – elegantne rukavice. Par rukavica koje prikrivaju cijele ruke bile su vrlo efektne i i dale su dojam glamura bijeloj majici.

Također, kako bi nadopunila svoju bijelu majicu, Irina Shayk dodala je upečatljivu svjetlucavu ogrlicu.