u šetnji s kćerkicom

Irina Shayk odlučila se za crno od glave do pete i izgleda odlično

31.10.2022 u 12:16

Bionic
Reading

Irina Shayk održala je modnu lekciju stila u potpuno crnom outfitu. Crna majica i hlače i kombinaciji s crnim čizmama do koljena i crnim kaputom za dobitnu kombinaciju popularne manekenke

Ruska manekenka Irina Shayk za šetnju gradom odabrala je crno od glave do pete – i izgleda sjajno. Koristeći se vrlo jednostavnim crnim komadima postigla je outfit koji zrači jednostavnošću, ali i urbanom elegancijom.

Ruska manekenka je pokazala zašto je crna najsigurnija opcija s kojom se nikad ne može pogriješiti. Jednostavnoj kombinaciji crne majice i crnih bermuda od trapera, Irina je dodala crni kaput, veliku crnu torbu i zanimljive crne čizme do koljena.

Riječ je o čizmama marke Fidan Novruzova, izrađene su od mekane crne kože pa djeluju opušteno uz nogu, a posebne su zbog četvrtastog završetka na prstima. Peta je djelomično sakrivena, a iznosi 6 centimetara što čini ove čizme idealnima za šetnju njujorškim ulicama.

  • +6
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Društvo joj je pravila njezina petogodišnja kćerkica Lea koju je dobila iz četverogodišnje veze s popularnim glumcem Bradleyjem Cooperom s kojim je u dobrim odnosima zbog njihove djevojčice, a šuška se i da je moguće pomirenje.