NIVEA INTIMO

Intimna njega kojoj vjerujemo

13.10.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Kada je riječ o intimi, uvijek je najvažnije povjerenje - NIVEA je na temelju dugogodišnjeg povjerenja i osluškujući želje korisnica, proširila i unaprijedila liniju proizvoda za intimnu njegu. Novitet je NIVEA Intimo Double Effect - prvi losion za intimnu njegu koji je pogodan i za brijanje, a predstavljena su i nova pakiranja NIVEA Intimo Natural i Sensitive losiona koja omogućuju još praktičniju svakodnevnu upotrebu

Intimna njega tema je o kojoj se rijetko govori, iako o njoj žene svih dobi redovito razmišljaju i vode brigu. Svakodnevna intimna njega važna je ne samo radi osjećaja čistoće i ugode, već i kako bi se spriječile iritacije, upale i infekcije. U doba ljetnih vrućina, ali i zimi, tijelo može biti posebno osjetljivo; mogućnost infekcija bakterijama i gljivicama raste te redovita intimna njega postaje još važnija. U nekim su životnim ciklusima (pubertet, trudnoća, menopauza) te prilikom uzimanja antibiotika ili kontracepcije žene osobito osjetljive, jer se događaju promjene koje mogu narušiti prirodnu ravnotežu sluznice te im je potrebna dodatna njega koja će im pružiti zaštitu i osjećaj sigurnosti.

Intimna zona sadrži puno korisnih bakterija koje se ne bi smjele uklanjati. Učestalo korištenje normalnih gelova za tuširanje može ukloniti zaštitu koju pruža prirodna
mliječna kiselina u intimnome području, čime se potiču pojave gljivica i ostalih patogenih bakterija. NIVEA Intimo formule sa prirodnom mliječnom kiselinom pružaju posebnu intimnu njegu kojom se zadržava prirodna pH vrijednost intimnih zona i spriječava množenje bakterija, uz osjećaj savršene svježine.

NIVEA Intimo DOUBLE EFFECT
prvi je losion za intimnu njegu koji je pogodan i za brijanje intimnog područja. Pranje intimnog područja dio je svakodnevnice, a sada postoji proizvod koji postiže efekt pjene i time omogućava jednostavno i nježno brijanje. Losion sa njegujućim uljem avokada i prirodnom mliječnom kiselinom održava pH vrijednost intimne zone u ravnoteži. Ne sadrži alkalni sapun i kolorante.