DOČEK U DUBROVNIKU

Indira podiže temperaturu u opako kratkoj haljini

02.01.2013 u 14:20

Bionic
Reading

Temperamentni nastup Colonije obilježio je raskošan novogodišnji doček u Dubrovačkim vrtovima sunca koji će ostati upamćen po vrhunskom glazbenom i plesnom ugođaju. Svemu je lijepu humanitarnu notu dala akcija za dubrovački Dom za nezbrinutu djecu Maslina

Colonia, predvođena ovaj put posebno raspoloženom Indirom, apsolutno je opravdala očekivanja svih nazočnih. Uvijek vatrena Indira blistala je u kratkoj haljinici dugih rukava koju su u sasvim prekrivale šljokice.

Uz Coloniju, oko četiristo gostiju do jutra je budnima držao bend Apokalipso kao predstavnik novih snaga na hrvatskoj glazbenoj sceni.
U skladu s tradicijom, gosti su se složili kako je ponovno najbolji novogodišnji provod bio u Dubrovačkim vrtovima sunca. Pritom vrijedi još jednom istaknuti kako su pokazali da imaju i veliko srce, prikupljanjem donacija za Dom za nezbrinutu djecu Maslina koje će, nadamo se, djeci barem malo uljepšati 2013. godinu.

‘Svojom novogodišnjom ponudom privukli smo velik broj domaćih i stranih gostiju. Vrlo smo zadovoljni popunjenošću hotela u ovo doba godine, što pokazuje kako je dubrovački turizam i hotelska usluga na svjetskoj razini. Ponosni smo i na tradicionalnu novogodišnju humanitarnu akciju kojom želimo omogućiti barem malo ugodniji život onima kojima je najpotrebnija pomoć društva’, rekao je izvršni direktor Dubrovačkih vrtova sunca Zdenko Leko.