S RIJEČI NA DJELA

Ima li ljubav rok trajanja?

20.09.2013 u 10:45

Bionic
Reading

Knjige Zorana Milivojevića i Brune Šimleše nalaze se među najprodavanijim knjigama popularne psihologije i samopomoći na ovim prostorima, a sada će zajedno održati niz predavanja 'O ljubavi iz drugog kuta'

U svojim knjigama razbijaju zablude o ljubavi i zaljubljenosti, ali i o toj literaturi jer ne podcjenjuju ni inteligenciju čitatelja ni kompleksnost života.

Otvoreno i promišljeno progovaraju o svim pitanjima srca o kojima svi imamo neko mišljenje, ali u praksi često nemamo prave odgovore.

Milivojević i Šimleša imaju različite pristupe ljubavi i radu s ljudima, ne slažu se u svemu, kao što se ni posjetitelji neće u svemu složiti s njima dvojicom, ali je cilj da se nakon predavanja svi bolje slažemo s ljubavlju! Kroz neutraliziranje brojnih zabluda o ljubavi i definiranju jasnih koraka koji nas mogu približiti ljubavi.

Prvo predavanje Milivojevića i Šimleše održat će se 24. rujna od 19 sati u Kaptol Centru. Tema je predavanja 'Priroda ljubavi i zaljubljenosti' i pokriva pitanja koje su sličnosti ljubavi i zaljubljenosti, ima li ljubav rok trajanja, može li se zaljubljenost razviti u ljubav i ostale zanimljivosti iz ljubavnog područja.

Moderatorica predavanja je Daniela Trbović, a cijena ulaznice je 40 kuna

Prodajna mjesta:
Profil Mozaik (Bogovićeva 5, City Centar One West)
Knjižari Ljevak (Trg bana Josipa Jelačića 17, Zagreb)