Odabrale mame

Idealan školski obrok za vaše mališane

04.05.2018 u 12:56

Bionic
Reading

Za idealan školski obrok dovoljno je PIKO salamu staviti u mekano pecivo i već djeca znaju da je kvalitetan obrok za čas gotov

Jedan od prvih koraka na dječjem putu do samostalnosti je polazak u prvi razred. Početak školovanja veliko je veselje i važan događaj za sve mališane, ali i njihove roditelje. Osim čarobnih riječi – hvala, molim, oprosti i izvoli, klinci moraju znati put do škole, napisati zadaću, znati da vrata ne smiju otvarati nepoznatim osobama, da se ruke peru prije jela i da se prijateljstva trebaju njegovati. Lijepo je s novim prijateljima učiti, igrati se, dijeliti stvari, a još ljepše je smazati ukusan sendvič u društvu. A zato su se pobrinule mame, odabravši PIKO salame za ukusne dječje zalogaje.

Za idealan školski obrok dovoljno je PIKO salamu staviti u mekano pecivo i već djeca znaju da je kvalitetan obrok za čas gotov. PIKO salama blagog je okusa, bogata proteinima i proizvedena od biranog visokovrijednog svinjskog i goveđeg mesa. Ne sadrži pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten niti soju što ga čini odličnim izborom za brzi dječji obrok bez obzira za koju vrstu PIKO salama se odlučite, PIKO original, s povrćem ili s abc sirom. Manje stresa roditeljima zbog odabira pravih namirnica, ali i bezbrižne dječje dane ispunjene ukusnim obrocima omogućit će PIKO. Jer kada su djeca u pitanju roditelji imaju PIK na prave stvari.