NETIPIČNO IZDANJE

Iako su zavodljive haljine i štikle njezin zaštitni znak, Sofiji Vergari sjajno pristaje i sportski look

05.01.2022 u 13:38

Bionic
Reading

Sofiji Vergari, našim gledateljima najpoznatijoj po ulozi temperamente Kolumbijke Glorije u seriji 'Moderna obitelj', podjednako dobro stoje i casual kombinacije u kojima je često ne viđamo

Latino ljepotica poznata po svojim oblinama uvijek privlači pozornost pa nije promaknula fotografima kad se u za nju netipičnom izdanju, trenirci i tenisicama uputila u šetnju.

Iako je najčešće viđamo u zavodljivim kombinacijama poput haljina i štikli, Sofia se ovoga puta odlučila za nešto posve drukčije.

  • +4
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trend nošenja casual i sportske odjeće koji je eksplodirao u globalnoj pandemiji, osvojio je i 49-godišnju Sofiju koja je spremno uskočila u trendi trenirku animal uzorka u smeđezelenih tonova koju je spojila s efektnim bijelim tenisicama sa zlatnim detaljima.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Duga raspuštena kosa i prepoznatljiva Chanelova torbica zaokružili su ovaj udobni stajling lijepe Kolumbijke koja je zahvaljujući ulozi u 'Modernoj obitelji' postala najplaćenija TV glumica.

  • +4
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: WCP,4CNRS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Sofia i njezin suprug, također glumac Joe Manganiello prošloga su mjeseca proslavili šest godina braka.

Par je objavio da su se zaručili na Božić 2014. godine nakon samo šest mjeseci veze, a vjenčali su se 21. studenoga 2015. godine.