JELENA PERČIN OTVORENO:

'Iako smo prekinuli, moje srce pripada njemu'

01.03.2013 u 09:59

Bionic
Reading

32-godišnja Jelena Perčin tek što je okončala snimanje filma Branka Išvančića 'Most na kraju svijeta' preselila se u Osijek jer je dobila angažman u tamošnjem HNK-u

Ova rođena Dubrovčanka za 24 sata kaže kako ne osjeća promjenu zbog novog života. 'Drava je prekrasna, a na mene je uvijek dobro djelovala blizina vode. U kazalištu radim na predstavi Sulejmana Kupusovića 'Hotel Slobodan promet' i tako je ugodno da imam osjećaj kao da sam na nekoj vrsti godišnjeg odmora', kaže Jelena za 24 sata.

Na pitanje donosi li teško životne odluke, kaže kako je ovu donijela lako jer se zaželjela teatra, ali da joj je svakako najteža i mučno donesena odluka bila da se poslije tri godine braka razvede od Kristijana Babića.

Iako uživa u Osijeku, priznaje kako joj njezina djevojčica Lota najviše nedostaje. Trenutno je čuva Jelenina majka i Lotin otac, koji se izmjenjuju, ali uskoro će Lota doći živjeti kod nje u Osijek.

Prokomentirala je i svoj odnos s Beograđaninom Petrom te je li opet slobodna. 'Što se tiče Petra… Taj odnos mi je jako važan. Razišli smo se, ali ne osjećam se slobodnom. Moje srce pripada njemu', jasna je glumica.