spojila nespojivo

I to joj je uspjelo: Stil Hailey Bieber kopiraju milijuni, a sada je spojila dva trenda za koje nikada ne bismo rekli da idu zajedno

21.10.2022 u 11:47

Bionic
Reading

Snimljena na ulicama Los Angelesa Hailey Bieber pokazala je kako ne odustaje od svog prepoznatljivog kalifornijskog stila, čak i kada nosi sportsku kombinaciju

Nazivaju je 'it' djevojkom i modnom influencericom, a njezin ormar prepun je hit modnih komada. Nema, sumnje, Hailey Bieber je pokretačica trendova, a ono što ona odjene nerijetko se instantno nađe na listi želja brojnih zaljubljenica u modu.

Ovog puta Hailey je snimljena na ulicama Los Anglesa, a tom prilikom je pokazala kako vješto balansira između vrlo popularno sportskog stila i trendi high street modnih komada kojih se nerado odriče.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: 7/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Spajajući dva značajna trenda u jedan stajling, Barbiecore stil i sportsku odjeću za slobodno vrijeme, Hailey je uočena nakon odrađenog sata pilatesa odjevena u potpuno ružičasti look. Bodi nježne, svijetle ružičaste boje koji je imao upečatljiv prorez na kombinirala je s mekom ružičastom majicom i retro sportskim tenisicama.

No, i kad je riječ o sportskom izdanju Hailey ne odustaje od najvažnijeg modnog dodatka – torbice. Tako je na ramenu nosila malu, klasičnu crnu torbicu s potpisom Prade. Ovakav model torbica, koje oblikom podsjećaju na modele koje smo obožavali 90-ih, ove sezone sve je značajniji trend. A Hailey je, spojivši dva trenda za koje nikada ne bismo rekli da idu zajedno, dokazala kako i totalnom sportskom looku teba dodat malo elegancije.