bivša i sadašnja

Što o svemu misli Justin Bieber? Donedavne suparnice Hailey Bieber i Selena Gomez ovim su potezom iznenadile baš sve

17.10.2022 u 09:38

Bionic
Reading

Iako još ponekad priča o neprežaljenoj bivšoj ljubavi, ova glumica je pozirala sa suprugom svog bivšeg dečka. Nasmiješene na fotografiji pozirale su dvije ljubavi Justina Biebera; bivša dugogodišnja djevojka Selena Gomez i Hailey Bieber s kojom je u braku 4 godine

Kada se spoje bivša i sadašnja ljubav, malo tko bi ostao ravnodušan. Upravo to se dogodilo u Los Angelesu kada su se susrele Hailey Bieber i Selena Gomez te iznenadile obožavatelje zajedničkom fotografijom.

Poznati fotograf Tyrell Hampton na Instagramu je podijelio objavu koja je iznenadila mnoge obožavatelje – fotografija Hailey Bieber i Selene Gomez! Jedina osoba koja nedostaje na fotografiji je njihova poveznica i razlog zamršenog odnosa – Justin Bieber.

Osim što je već i sama činjenica da su zajedno pozirale iznenađujuća, na fotografiji djeluju jako prisno dok Selena drži ruku na nogama supruge bivše ljubavi. Na sljedećoj fotografiji djevojke poziraju zagrljene, što pokazuje da su uspjele pobijediti mladenačke tenzije i zrelo nastaviti graditi prijateljske odnose. Uz to, Hailey je nedavno izjavila kako među njima ne postoji drama.

'Puno mržnje dolazi iz pogrešne percepcije 'Oh, ukrala si ga.' To je zato jer ste poželjeli da je završio s nekom drugom i to je u redu. Možete to željeti koliko god želite, ali to jednostavno nije tako.' poručila je nedavno Hailey osvrnuvši se na negativne komentare na račun njezinog odnosa s Bieberom.

Manekenka je zanijekala glasine o svađi između nje i Selene gostujući u podcastu 'Call Her Daddy', ponovivši da su ona i Bieber započeli vezu dugo nakon što je on raskrstio sa Selenom. Veza Justina Biebera i Selene Gomez bila je teen romansa te su u periodu od 2011. do 2014. bili u turbulentnoj vezi u kojoj su često prekidali pa se vraćali jedno drugome. Justina je smirila trenutna supruga Hailey s kojom je uplovio u bračnu luku 2018.

  • +7
Hailey Bieber i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia