ležerno izdanje

[FOTO] Hailey i Justin Bieber uživali u zajedničkoj šetnji Los Angelesom

02.10.2022 u 22:59

Bionic
Reading

Manekenka Hailey Bieber i pop zvijezda Justin Bieber uživali su u zajedničkom popodnevu na ulicama Los Angelesa, gdje su ih usnimili paparazzi. Pratio ih je i tjelohranitelj

Par je u ležernom izdanju otišao u šetnju, a svratili su i na kavu. Sudeći po njihovim zadovoljnim izrazima lica i osmijesima, uživali su u zajedničkom vremenu.

  • +7
Hailey Bieber i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Podsjetimo, pjevač Justin Bieber početkom rujna je najavio da uzima pauzu i privremeno prekida svoju već odgađanu svjetsku turneju 'Justice World Tour' zbog zdravstvenih problema.

Glazbenik je tada na Instagramu napisao da je šest nastupa uživo, koje je odradio nakon što mu je ranije ove godine dijagnosticiran Ramsay Huntov sindrom, 'uzelo danak'.

Još u lipnju je pjevač otkrio da mu je dijagnosticiran Ramsay Huntov sindrom koji karakterizira paraliza jedne strane lica. Zbog oporavka je bio primoran otkazati nastupe do daljnjega. Tada je objavio videosnimku na Instagramu na kojoj se vidjelo da mu je jedna strana lica paralizirana, no fanovima je poručio da mu samo treba vremena za oporavak.