IZGLEDA - PRELIJEPO

Društvene mreže su proključale: Jennifer Lopez odjenula kreaciju koja je malo toga ostavila mašti

02.02.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Jennifer Lopez, slažu se svi, nikad nije izgledala bolje, a njezina najnovija objava na Instagramu, na kojem je prati 194 milijuna vjernih obožavatelja, izazvala je neviđenu euforiju među njezinim fanovima

Jennifer Lopez (52) ovih dana ima pune ruke posla oko promocije svog novog filma 'Marry Me' s poznatim komičarem Owenom Wilsonom, a lijepa glumica, pjevačica i poduzetnica pokazala je ponovno da je u top formi.

Njezine fotografije nastale prilikom intervjua za New York Times, koje je objavila na svom Instagram Storyju, ostavile su sve bez daha.

J.Lo se za ovaj intervjuu pomno dotjerala te odlučila za izazovno izdanje koje bi malo kome tako dobro pristajalo.

Vitka Jennifer figuru je dovela do savršenstva pa se odvažila za seksi 'tanga' suknju s potpisom dizajnerice Grace Ling i efektnim detaljem u vidu metalne pločice postavljene riskantno nisko na leđima.

Zavodljivu suknju smjelog kroja, koja je vrlo malo toga ostavila mašti, Jennifer je upotpunila minijaturnim grudnjakom.

Minimalistički make up i kosa podignuta u punđu upotpunili su ovaj spektakularni look atraktivne Amerikanke, kojim je ponosno istaknula svoje isklesano tijelo, rezultat redovite tjelovježbe i zdravog načina prehrane.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, u filmu 'Marry Me', koji u kina stiže 10. veljače, Jennifer glumi pop zvijezdu Kat Valdez koja impulzivno odluči udati se za potpunog stranca kojeg ugleda u publici na svom koncertu nakon što shvati da je vara dečko kojeg igra Maluma. Kako sve što dotakne pretvara u zlato, niti ne sumnjamo da će i ovaj pothvat neumorne Jennifer biti hit.

Kad se pak radi o njezinu privatnom životu, također joj cvatu ruže. Prošle godine obnovila je vezu s glumcem Benom Affleckom, s kojim je bila u romansi početkom 2000-ih, no 2004. prekinuli su zaruke.