ULICE KAO MODNA PISTA

I kada se ne trudi previše, Olivia Palermo uspijeva izgledati senzacionalno

22.05.2020 u 10:24

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana američka ikona stila Olivia Palermo predah od izolacije uspijeva pretvoriti u modnu reviju na gradskim ulicama New Yorka

Da od svog prepoznatljivog stila odijevanja, s kojim je zaradila vojsku obožavateljica, tako lako ne odustaje ni u vrijeme pandemije koronavirusa, 34- godišnja Olivia Palermo svakodnevno dokazuje na ulicama New Yorka.

U novoj šetnji s dlakavim ljubimcem, maltezerom imena Mr. Butler, američka ikona stila uskočila je u jednostavnu, a istovremeno upečatljivu dnevnu kombinaciju.

  • +4
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz traperice i bijelu košulju s detaljem efektnih volana, Palermo je kombinirala modne komade koji su postali njezin zaštitni znak, a riječ je o jakni bomber stila i crnim loafericama, da bi cjelokupno izdanje začinila okruglim modelom sunčanih naočala i neizostavnom, zaštitnom masku na licu.

Poznata američka ikona stila svojih šest milijuna obožavatelja na Instagramu nedavno je pokušala potaknuti na igranje s modom, uz sigurnost tijekom globalne pandemije koronavirusa.

'Pronalazim kreativne načine kako se zaštiti u svojim svakodnevnim šetnjama s psom. Budite kreativni i napravite vlastitu maske, a one profesionalne prepustite zdravstvenim radnicima', napisala je Palermo no njezinu objavu svi obožavatelji nije dočekali blagonaklono, prigovorivši joj nošenje skupocjene odjeće dok deseci milijuna Amerikanaca gube posao zbog vladajuće pandemije.