'LITTLE FRIDA'

Hvaljena kolekcija Etne Maar odsad i za žene

10.07.2015 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon iznimno uspješnog predstavljanja kolekcije Little Frida by Etna Maar u travnju na Kids Fashion Weekendu, naša renomirana modna dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, na zahtjev mnogobrojnih klijentica kreirala je i njezin ekskluzivni pod­brand za žene

Little Frida inspirirana je likom i stilom besmrtne ikone Fride Kahlo, a namijenjena je svima samosvjesnim i snažnim ženama koje imaju vlastitu osobnost neovisnu o masovnim modnim trendovima te žele biti zamijećene i svoje. Kolekcija sadrži asimetrično krojene crne tunike, majice i torbe s printevima male Fride te privjeske od pleksiglasa u obliku lika male Fride koji se mogu nositi na kožnoj vrpci kao ogrlica ili zasebno kao broš.

Lik Fride kao djevojčice osmislio je specijalno za Etnu Maar i ovjekovječio akademski slikar Zoran Šimunović. Kolekcija je limitirana i može se pronaći samo na Etna Maar web shopu. Naša istaknuta novinarka, urednica i blogerica Zora Bjelousov utjelovila je Little Fridu u kampanji koju potpisuje Dominion Art studio (Photo / Deyan Barić Make up / Mirna Radić, Hair / Silvana Zdelar).