ZAGREBAČKI SHOWROOM

Hrvatske sunčane naočale koje vole svjetske zvijezde

17.04.2015 u 13:07

  • +18

Otvoren SHERIFF&CHERRY Showroom

Izvor: Promo fotografije / Autor: SHERIFF&CHERRY

Bionic
Reading

U Zagrebu je službeno otvoren novi hrvatski Sheriff&Cherry Showroom smješten nadomak monumentalnog Meštrovićeva paviljona, danas Galerije HDLU-a u Ulici Franje Račkoga. Showroom, koji će do kraja svibnja biti otvoren za javnost, osmišljen je kao stvarni prikaz internetske trgovine

Naime u prostoru su izložene aktualne kolekcije Sheriff&Cherry koje su do sada bile isključivo dostupne u internetskoj prodaji – aktualne kolekcije, ekskluzivni web-modeli, tzv. bestseleri te modeli iz posebnih kreativnih suradnji poput onih sa slavnim londonskim Libertijem ili grčkom dizajnericom nakita i draguljarkom Ileanom Makri.

'Odlučili smo otvoriti vrata našeg ureda do kraja petog mjeseca, nekoliko sati na dan, s namjerom da javnost može doživjeti svijet Sheriff &Cherry i tako pružiti jedno posebno iskustvo da vidi kako sve izgleda iza izloga. Dolaskom u Showroom možete isprobati sve izložene modele, dotaknuti ih i tako osjetiti posebnost našeg brenda', opisao je koncept novootvorenog Showrooma Sheriffov kreativni genijalac Mauro Massarotto.

U showroomu je izložena i najnovija kolekcija modela Sheriff&Cherry za ljeto 2015.

'Naša najnovija kolekcija sastoji se od dva dijela. Jedan je onaj koji odiše stilom 70-ih u kojem modele karakterizira određena sofisticiranost, novi retro štih, plemeniti materijali i ručno rađeni detalji. U njihovoj izradi korišteni su razni kvalitetni acetati i novo srebro. Drugi dio kolekcije karakterizira više stil 80-ih godina, s puno surferskih elemenata, old school skejterskih animal printova te ručno rađenih grafita i grafika inspirirane dizajnom Sottsassom i Memphis. Međutim, sve je to na kraju rezultiralo karakterističnom i prepoznatljivom DNK Sheriff&Cherry. Sheriff&Cherry je jedan stil, jedan duh koji je na koncu uvijek isti. S našim naočalama jednostavno se rađa ljubav na prvi pogled. Vrlo je važno istaknuti kako svake sezone radimo na usavršavanju tehnologije i kvalitete našeg finalnog proizvoda kojim će kupac biti zadovoljan i koji će ponosno nositi', opisao je najnoviju kolekciju Sheriff&Cherry i DNK brenda Mauro Massarotto.

Iza svjetski popularnog brenda Sheriff&Cherry stoji kreativni direktor i dizajner Mauro Massarotto iz Rovinja. Prve sunčane naočale kreirao je 2010. i proizveo u hrvatskoj tvornici Ghetaldus nakon čega su dizajnom zaludjele svijet.

Obožavatelji sunčanih naočala Sheriff&Cherry brojne su poznate ličnosti poput Rihanne, Beyonce, Keire Knightley, Franka Oceana, Klaxonsa, Neneh Cherry, Chanel Iman, Grimes...

Naočale Sheriff & Cherry danas se prodaju na brojnim svjetskim prestižnim adresama poput Barneysa, Coletta, Liberty London, Lane Crawford, Restira...

Uz brojne kolekcije i suradnje Sheriff&Cherry nedavno je u sklopu pariškog tjedna mode predstavio i prvu luksuznu suradnju s poznatom grčkom dizajnericom nakita i draguljarkom Ileanom Makri iz koje su nastali modeli ukrašeni dragim kamenjem, dijamantima, plemenitim metalima i zlatom.