MODNE BLIZANKE

Holivudske dive zablistale u identičnim stajlinzima

27.04.2017 u 10:11

  • +6

Cate Blanchett i Liv Tyler

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Bionic
Reading

Osim uspješne filmske karijere, glumice Liv Tyler i Cate Blanchett dijele sličan smisao za modu što su potvrdile na svečanim događanjima održanim u Londonu i New Yorku

Iste večeri na dva kontinenta zvijezde filmske franšize 'Gospodar prstenova' pojavile su se u haljinama identičnog stila modne kuće Valentino.

Oskarovka Cate Blanchett, koju modna javnost često naziva kraljicom crvenog tepiha, u povodu promocije novog filma 'Manifesto' na njujorškom Tribeca Film Festivalu tako se pojavila u plisiranoj haljini dužine midi koja je premijerno predstavljena u sklopu jesenske kolekcije modne kuće Valentino.

Grafički crno-bijeli print koji je činio glavninu kreacije uspješno je razbijen rozom tkaninom koja je izvirivala pri svakom pokretu glumice. Ovu jedinstvenu kreaciju Cate je tijekom večeri upotpunila rozim kaputom iz iste kolekcije, a cijelu kombinaciju zaokružila crnim cipelama u špic, decentnim make-upom i kratkim bobom.

Njezina glumačka kolegica Liv Tyler odabrala je haljinu identičnog stila iz aktualne kolekcije s oslikanom roza tkaninom, a crvena tkanina činila je podstavu plisirane kreacije.

Zahvaljujući haljini s potpisom modne kuće Valentino, Liv Tyler postala je glavna zvijezda glamurozne londonske zabave u organizaciji švicarskog luksuznog brenda satova Omega.

Poput australske dive, Liv Tyler također se odlučila za cipele u špic u crvenoj verziji, a svečano izdanje upotpunila je crnom torbom sa sjajnim detaljima i metalnim remenom.  Uz prikladni make-up crnog tuša i ružičastog ruža, najnovije izdanje zaokružila je lagano valovitom frizurom.