HIT IZ 90-IH

Ne znate kako nositi dugu suknju od trapera? Slavne dame imaju genijalne prijedloge

10.08.2023 u 06:08

Bionic
Reading

Suknje od trapera su tu i nikada nisu bolje izgledale. Dolaze u svim mogućim varijantama kad se radi o duljinama, a modne ovisnice diljem svijeta posljednjih mjeseci najviše preferiraju nositi midi i maksi verzije u maniri 90-ih, uključujući i dame iz svijeta slavnih

Burberry, Givenchy, MM6 Maison Margiela, Balenciaga, Coach, Blumarine samo je nekolicina dizajnerskih brendova od mnoštva koji i ove sezone predlažu nošenje zanimljivih primjeraka maksi suknji od trapera. Tipični modeli dugih suknji od trapera izvrsna u opcija za čedno odijevanje, no brojne inačice još uvijek pokazuju kožu. Osim fashionistica s Instagrama inspiraciju za nošenje maksi suknji od trapera donose nam i dame iz svijeta slavnih.

Predvođene latino divom Jennifer Lopez, posljednjih tjedana u stajlinzima su s puno stila istaknule ovaj komad čijoj smo velikoj popularnosti posljednji put svjedočili 90-ih.  

Dulji porub suknje može biti sjajan dodatak topićima s prorezima, kao što je imala priliku dokazati američka ‘it’ djevojka Gigi Hadid, čiji je kratki top dopuštao da pokaže trbušne mišiće dok je donji dio u znaku duge suknje od trapera prekrivao ostatak figure.

Poželite li pokazati otkriti noge ili se jednostavno ne želite osjećati utegnuto u traper suknji, razmislite o verzijama s prorezom kakvu je dvaput proteklog tjedna nosila Parisina sestra i poznata članica njujorškog visokog društva, Nicky Hilton.

Maksi suknja od trapera također je valjana opcija za one dame kojima se sviđa ideja isticanja trapera u stajlinzima, no ne nužno u formi hlača. Iako, doduše, ovaj komad može izgledati zastrašujuće iz stilske perspektive, slavne dame nose ga na način da čak i najveće skeptike po pitanju ovog odjevnog komada potiču da promjene mišljenje.