odličan kroj

Hit suknja od 50 eura stvara efekt ravnog trbuha i tijelo čini vitkijim

02.02.2024 u 10:28

Bionic
Reading

Traper suknje mogu biti sjajan izbor za dnevne i urbane stajlinge. Nosive podjednako dobro uz čizme i tenisice, vrlo su svestran komad. No, ako muku mučite s trbuščićem koji rub suknje još više ističe, onda je vrijeme za bacite oko na fantastičan model iz Manga koji stvara laskav učinak

Duge traper suknje postale su neizostavan element u ormaru fashionistica diljem svijeta. Riječ je o vrlo svestranom odjevnom predmetu koji se lako prilagođava brojnim prigodama, bilo da se radi o ležernoj kavici u gradu, noćnom izlasku ili pak poslovnom sastanku. Osim toga, ove su suknje savršene za svako godišnje doba jer se zimi mogu kombinirati uz tajice, a ljeti nositi uz sandale. Još jedan od razloga 'booma' popularnosti ovih suknji je povratak mode 70-ih na modnu scenu, a duge traper suknje utjelovljuju boemski i eklektičnu estetiku.

Zahvaljujući udobnosti, svestranosti i atraktivnosti, traper suknje su zaslužile povlašteno mjesto u ormarima zaljubljenica u modu. No, neki ipak muku muče s krojem suknji, a brojni modeli znaju nezgodno 'rezati' struk čineći trbuščić istaknutijim, a dok neki muku muče s prikrivanjem donjeg trbuha, drugima glavobolju zadaje trbuščić koji 'kipi' preko ruba hlača. No, Mango je doskočio ovom problemu te lansirao suknju s laskavim detaljem.

Mango suknja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Najelegantnija Mango traper suknja

Mango traper suknja izrađena je od pamuka, dugog kroja, a jedna od najkarakterističnijih točaka ovog komada je asimetričan dizajn struka koji stvara vrlo laskav efekt vitkog struka. Asimetrična silueta djeluje vrlo laskavo i tako vješto rješava problem trbuščića i omogućuje ugodno nošenje ovog komada čak i sa uskim topom. Ovaj odjevni predmet također ima pasice za remen, pet džepova te kopčanje na patentni zatvarač i gumb. Prorez s prednje strane te pohaban porub također su vrlo laskavi i efektni dodaci.

Cijena suknje iznosi 49,99 eura, a ovaj komad idealan je za kombiniranje s omiljenim tenisicama ako stajlingu želite dati urbaniji štih ili ga također možete kombinirati s Mary Jane cipelama ili balerinkama za nešto više preppy stil. U svakom slučaju, dobitna kombinacija.