nosi se na sve

Hit suknja iz Manga 'briše trbuh' u trenu i stvara efekt potpuno vitke linije

19.01.2024 u 10:03

Bionic
Reading

Pletene suknje odlična su investicija jer ih možete nositi od rane jeseni do kasnog proljeća, a jednostavne su za stiliziranje outfita

Još tijekom ljeta pletivo je postalo pomalo neočekivan trend te smo na svakom koraku mogli vidjeti kupaće kostime, sandale i torbice u ovom mekanom materijalu. Dolaskom zime, popularnost omiljenog pletiva još je više narasla, a posebno su popularne postale tople suknje.

U kombinaciji s trendi tenisicama ili hit visokim čizmama, suknje izgledaju neodoljivo dobro te su s razlogom neizostavan komad garderobe svake modne zaljubljenice i ove sezone.

To dobro znaju i u Mangu, jednoj od najpopularnijih high street trgovina, u kojem su odlučili sniziti iznimno popularan pleteni model midi suknje koja je sada dostupna po cijeni manjoj od 30 eura.

Riječ je o modelu od finog tamnoplavog pletiva čiji visoki struk ojačan elastinom stvara fantastičan efekt ravnog trbuha, dok zavodljiv A kroj uspješno izdužuje liniju i donosi iluziju posve vitkog stasa.

Njena prednost je i iznimna svestranost te ćete je lako kombinirati na košulje ili tople pulovere, dok će tijekom proljeća poslužiti kao sjajan prijelazni komad koji izvrsno pristaje balerinkama i trendovskim loafericama.