NEODOLJIVOG IZGLEDA

Modne ovisnice ne kriju zaluđenost ovom toplom jaknom s polica Manga

02.01.2024 u 11:41

Bionic
Reading

Iznimno udobne i tople, kaputi i jakne od umjetnog krzna u hladnoj sezoni pokazale su se omiljenim odabirom fashionistica, a ovogodišnje ne kriju zaluđenost verzijom s polica Manga

Osim što osiguravaju toplinu, jakne i kaputi od umjetnog krzna stajlinzima često daruju wow efekt što ih s razlogom čini jednim od najomiljenijih komada u zimskoj garderobi fashionistica.

U prilog njihovoj popularnosti na modnoj sceni dovoljno govore i podaci modne tražilice Stylight prema kojima je potražnja za jaknama i kaputima od umjetnog porasla za 41 posto, kako su izvijestili javnost početkom prosinca.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Sudeći po stajlinzima modnih ovisnica s Instagrama, ove sezone titulom najpoželjnijeg okitio se ovaj blijedo ružičasti model s polica španjolskog Manga.

Mango jakna od umjetnog krzna Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kratak, ravnog kroja i dugih rukava, ukrašen okruglim izrezom i unutarnjim kukicama za kopčanje nosiv je na pregršt načina, a u prilog njegovoj popularnosti dovoljno govori i podatak da je s Mangovih polica, po cijeni od 100 eura, nestao u svim konfekcijskim veličinama.