SVE SU POPULARNIJE

Hit cipelama ne odolijevaju slavne dame, a ni poznate Hrvatice

11.03.2017 u 08:46

Bionic
Reading

Kada dizajneri pogode ono što se sviđa trendsetericama i slavnim ljepoticama, njihovi 'it' modeli nose se godinama, baš kao što je to slučaj s cipelama Rockstud koje nose potpis cijenjene modne kuće Valentino

Elegantne štikle optočene zakovicama preko noći su osvojile svaku ženu koja voli i prati modu pa smo te prelijepe cipele u više boja ili bez pete viđali na holivudskim divama, pop zvijezdama, manekenkama, ali i damama s kraljevskih dvora.

Te su cipele u 2010., kada ih je Valentino predstavio, zavladale modnim svijetom i interes za njima ne jenjava kako godine prolaze. Štoviše, model Rockstud toliko je popularan da su se pojavile mnogobrojne kopije.

No tko želi pravi par u svome ormaru, mora izdvojiti od 5.500 do 12.000 kuna, ali mnogi to gledaju kao na dobru modnu investiciju jer su cipele Rockstud postale klasik koji će s vremenom samo dobiti na vrijednosti.

💚 #buro247 @antoniohair 💚

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Stilistica slavnih zvijezda Natalie Robinson rekla je za Daily Mail kako je tajna popularnosti tog modela u tome što je jako kvalitetan i odlično upotpunjuje stajlinge, a zahvaljujući metalnim detaljima dovoljno je upečatljiv za odličan finalni outfit.

Zato je vjerojatno zapeo za oko čak i danskoj princezi Mary, ali i mnogim slavnim damama poput Emme Stone, Reese Witherspoon, Olivije Palermo, Alexe Chung ili Heidi Klum te poznatim Hrvaticama. Svojedobno su ovim hit cipelama svoje outfite upotpunile Severina, Nina Badrić, Ljupka Gojić Mikić ili pak Anica Kovač i Viktorija Rađa. Mnoge od njih u svojim kolekcijama imaju i ravne i izazovne modele s visokom potpeticom.

Robinson pak kaže da svaka prava trendseterica u svome ormaru ima jedan par rockstudica ili makar jako dobru repliku: 'Vrlo je neobično to da se ne možemo zasititi tog trenda koji dominira sezonu za sezonom, osobito zato što je sve u modnoj industriji vrlo prevrtljivo.'

Dodaje da je razlog njihove velike popularnosti u tome što se izrađuju s metalnim detaljima u srebrnoj i zlatnoj nijansi, a kombiniraju se u raznim bojama, od jarkih do onih blažih ili nude tonova.