U NJU SE GLEDALO

Heidi Klum stvorila pomutnju u haljini riskantnih proreza

28.03.2023 u 09:09

  • +2

Heidi Klum

Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon dodjele Oscara, u kultnom kazalištu Dolby u Los Angelesu održano je novo izdanje glazbenih nagrada iHeartRadio Music na kojemu je svu pozornost imala poznata Njemica

Bivši supermodel Heidi Klum, posljednjih godina postala je neizostavnom pojavom na crvenom tepihu svečanih događanja u Americi, stoga ne čudi da je svojom pojavom uveličala i novo izdanje dodjele iHeartRadio Music Awards u Los Angelesu.

Vojsku poznatih dama iz glazbene industrije 49- godišnja Njemica uspjela je potpuno zasjeniti u haljini riskantnih proreza.

Osim što je na Instagramu otkrila kako je izgledao cijeli postupak kreiranja glamuroznog izgleda za dodjelu, Klum je također otkrila ime kreatora haljine s kojom je postala glavnom zvijezdom ovogodišnje dodjele.

Riječ je o Julienu MacDonaldu, poznatom velškom modnom dizajneru, zaslužnom za brojne izazovne kreacije zvijezdi viđenih tijekom godina na crvenom tepihu.

Odabir Heidi Klum činio je plavi model haljine presvučen svjetlucajućim cirkonima, a uz dugi rukav s naglašenim ramenom u duhu 80-ih, njegova glavna posebnost leži u riskantnom prorezu na torzu, kao i visokom prorezu u donjem dijelu, otkrivši platforma sandale u identičnoj boji kreacije.

U skladu s haljinom, Heidin glam tim sastavljen od frizerskog stilista Andyja Lecompte i vizažistice Linde Hay stvorio je izgled u znaku zabačene kose mokrog izgleda i dramatičnog, smokey eye make-upa u plavim tonovima.