20.000 DOLARA MJESEČNO

Halle Berry mora bivšemu plaćati alimentaciju

21.06.2012 u 10:02

Bionic
Reading

Halle Berry je sud odredio da mora plaćati svom bivšem partneru mjesečnu alimentaciju od 20.000 dolara

Sudac za obiteljsko pravo naredio je glumici da mjesečno plaća alimentaciju od 20.000 dolara svom bivšem partneru Gabrielu Aubryju kako bi se mogao brinuti o njihovoj četverogodišnjoj kćeri Nahli, piše stranica TMZ.

Bivši par, koji se razdvojio u travnju 2010, tek treba riješiti još jedan spor oko Nahle, jer se Gabriel protivi planu Halle Berry da se s Nahlom i svojim zaručnikom Olivierom Martinezom presele u Francusku.
45-godišnja zvijezda ranije je najavljivala da će se preseliti u Francusku, gdje zakon štiti djecu od zanimanja javnosti.


'Zakoni koji štite djecu štite i pravo na privatnost. Samo želim da moja obitelj i ja imamo normalan život kada nisam na poslu', rekla je Halle. Sud još nije odlučio hoće li joj dopustiti preseljenje s djetetom.

Prošlog je tjedna Halle viđena kako nosi kolaž koji je napravila Nahla. Četverogodišnjakinja je pisala kako želi sestru, krevet na kat te da želi postati balerina. U kolažu je bila i fotografija Nahlinog oca Gabriela, Halle i djevojčice, snimljena prije raskida, piše Daily Mail.