PREDMET ŽUDNJE

Haljina zvana Ella stvorila pravu modnu pomutnju na Instagramu

01.08.2019 u 15:01

Bionic
Reading

Suvremeni modni brendovi haljina posljednjih sezona uživaju veliku popularnost kod kupaca koji su u neprestanom lovu na sljedeću kultnu haljinu s potpisom relativnog nepoznatog dizajnerskog imena koji veću vojsku fanova tek treba osigurati na najutjecajnijoj društvenoj mreži na svijetu, Instagramu

Osnovan s ciljem stvaranja luksuznih odjevnih komada namijenjenih uživanju na odmoru, jedan takav brend nesumnjivo je Rhode. Poznat po bezvremenskim siluetama odjevnih komada, živopisnim uzorcima i sofisticiranoj paleti boja, američki brend Rhode, kojeg su 2014. godine osnovale dizajnerice Purna Khatau i Phoebe Vickers, pozornost modne javnosti i veliku popularnost osigurao je specifičnim modelom haljina imena Ella.

Zvijezde ulične mode poput blogerica Eve Chen, Lucy Williams Megan Ellaby i Emme Thatcher samo su neka od imena koja u ljetnoj sezoni nisu odoljela ideji nošenja Ella haljine s potpisom brenda Rhode koje se u prodaji mogu pronaći u mnoštvo boja i uzoraka.

Haljina imena Ella prvenstveno se ističe detaljem puf rukava i konopca koji naglašava struk, a u prodaji se nalaze po cijeni od oko 2500 kuna.

  • +2
Haljina Ella s potpisom brenda Rhode Izvor: Promo fotografije / Autor: promo