PRIVLAČI POGLEDE

Haljina koja ne trpi nesavršenosti zgodnoj Emily Ratajkowski savršeno pristaje

23.09.2021 u 19:05

Bionic
Reading

Manekenka, glumica i poduzetnica Emily Ratajkowski nije propustila premijeru nove Rihannine kolekcije donjeg rublja pod nazivom Savage X Fenty Show Vol. 3.

Ikona stila rođena na Barbadosu koja paralelno s glazbenom i filmskom karijerom, uspješno pliva i modnim i beauty vodama, predstavila je svoju novu kolekciju donjeg rublja koja je baš poput njezine prve dvije revije, prethodno snimljena te ekskluzivno dostupna za gledanje na streaming servisu Amazon Prime.

Među brojnim slavnim ljepoticama, kao i obično, Emily Ratajkowski je bila u središtu pozornosti u zavodljivoj kreaciji retro stila od svile i ukrašenoj resicama s potpisom brenda Morphew čija je cijena 2300 eura odnosno više od 17 tisuća kuna.

Zanosna brineta koja je u ožujku ove godine prvi puta postala mama, izazvala je pravu pomutnju na crvenom tepihu u seksi haljini s velikim rasporkom i otvorenih leđa koja ne trpi ni najmanje nesavršenosti.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Seksi sandale na vezivanje upotpunile su ovaj senzacionalni look poduzetne ljepotice koja je pokrenula i vlastitu kolekciju kupaćih kostima Inamorata.

savage x fenty vol. 3

Rihanna okupila vojsku slavnih ljepotica, a svu pažnju ukrale su izazovnim izdanjima

Pogledaj galeriju

Elegantna frizura i decentan make up dobro su se uklopili u ovaj glamurozni look lijepe Emily.

Inače, kako je najavljeno, Savage X Fenty Show Vol. 3. uključuje i specijalna pojavljivanja Adriane Lime, Behati Prinsloo, Belle Poarch, Erykah Badu, Gigi Hadid i Gottmik, a među glazbenim zvijezdama su i Nas, Ricky Martin, Normani, BIA...

Rihannine kreacije nosit će između ostalih i Irina Shayk, Joan Smalls, Madonnina kćer Lola Leon, Mena Massoud, olimpijski natjecatelj u skateboardu Nyjah Huston i glumica Vanessa Hudgens.