BESTSELLER GOLDEN GOOSEA

Griju poput uggsica: Ovo su najtoplije tenisice koje možete zamisliti i tako su udobne

12.01.2024 u 11:36

Bionic
Reading

Tenisice iznošenog izgleda kakve godinama predlaže talijanski brend Golden Goose osvojile su naklonost ljubiteljica mode, a ove zime ističu se u neodoljivom, toplom ruhu

Za sve one dame koje od ideje nošenja tenisica ne odustaju ni na zimskim temperaturama, talijanski Golden Goose predstavio je nove, tople inačice svog najprodavanijeg modela Super- Star.

Ove tenisice prepoznatljivog izgleda moguće je nabaviti sa krznenom podstavom, a talijanski brend otišao je i korak dalje danas nudeći toplu inačicu po uzoru na papuče, ove sezone darujući im novi identitet.

Golden Goose osnovali su 2000. godine dizajnerski par Francesca Rinaldo i Alessandro Gallo u Margheri, industrijskom gradu u neposrednoj blizini Venecije. Par je svoje prve proizvode osmislio s efektom iznošenog izgleda, a takav dizajn pomogao im je da se istaknu među konkurencijom.

  • +7
Poznati i Golden Goose tenisice Izvor: Profimedia / Autor: RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Liniju tenisica pokrenuli su 2007. godine modelom Super-Star, koji krasi prepoznatljiva peterokraka zvijezda smještena na bočnoj strani, a do danas ostaju najprodavanijim proizvodom brenda.

I dok se standardni modeli u prodaji nalaze po cijeni od petstotinjak eura, za nove, krznene verzije potrebno je izdvojiti nešto manje od 600 eura.