MAMAC ZA POGLEDE

Blagdanski stajling Melanije Trump: Atraktivna Slovenka je utjelovljenje elegancije

29.11.2018 u 12:31

Bionic
Reading

Predsjednik SAD-a Donald Trump i njegova supruga, uvijek besprijekorno odjevena Melania, upalili su božićne lampice na velikom boru u blizini Bijele kuće

Prva dama Melania Trump koja od početka mandata svog supruga oduševljava modne znalce, ni ovoga puta nije pogriješila.

Za ovu je prigodu, tradicionalno paljenje lampica na boru u blizini Bijele kuće koje se održalo po 96 put, Melania zasjala u elegantnom stajlingu koji je jamčio poglede.

Vitka i visoka Slovenka koja se redovito nalazi na popisima najbolje odjevenih dama, odjenula je bijeli kaput s remenom s potpisom talijanske modne kuće Max Mara u kombinaciji s bijelom dolčevitom i visokim bež čizmama od brušene kože upotpunivši ovaj efektni look s odgovarajućim rukavicama.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kosu je podignula u ležernu punđu, a ovaj elegantni stajling kojem je teško naći manu začinila je s diskretnim naušnicama.

  • +30
Melania Trump okitila Bijelu kuću Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Sretan Božić svima. Moramo to svi skupa reći: Sretan, sretan Božić', kazao je predsjednik SAD.

Inače, ovu tradiciju paljenja božićnih lampica pokrenuo je davne 1923. godine tadašnji američki predsjednik Calvin Coolidge.

UVIJEK BESPRIJEKORNA

Ovo je dokaz da Melania Trump ne zna za modne pogreške

Pogledaj galeriju

Inače, Melania se nedavno našla na meti kritika zbog uređenja Bijele kuće budući da je odabrala i tamnocrvena drvca koja su mnoge tviteraše podsjetile na odore sluškinja iz hit serije 'Sluškinjina priča' o diskriminaciji žena u mučnom utopijskom društvu koji je osmislila feministička autorica Margaret Atwood.