FASHION GURU

'Grašo je zgodan, ali do kada će biti u bijeloj košulji i odijelu, a što se tiče Opare - ne znam kako netko uopće može izaći iz kuće misleći da je to ok'

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 06.05.2020 12:37
  • Objavljeno 06.05.2020 u 11:53
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Blagdan svetog Dujma i Dan grada Splita ove godine prvi put će proći bez procesije i mise na otvorenom, ali i bez pučkih svečanosti poput tradicionalne tombole, večernjeg koncerta ili vatrometa. Misa iz katedrale prenosit će se na nekoliko televizijskih kanala, a za večernji program snimljen je poseban koncert Petra Graše na praznom Peristilu. Snimanju koncerta prisustvovao je i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, a što misli o njihovim stajlinzima, za tportal je prokomentirao Fashion Guru te je i ovog puta bio nemilosrdan, ali pravedan

Petar Grašo, kao i uvijek, ima hvalevrijedne projekte, pa je tako snimio koncert na Peristilu. Bijeli klavir savršeno se uklapa u besprijekornu estetsku scenografiju, uvijek predivnu.

Stvarno moramo zahvaliti Talijanima što su nam ostavili nešto što možemo pokazivati i ponositi se, jer poznajući dalmatinski stil, to ne bi ovako izgledalo, već uz nezavršene fasade i nadograđene balkone.

  • +2

Petar Grašo u Splitu

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Grašo je zgodan, to nije upitno, ali do kada će biti u bijeloj košulji i odijelu te cipelama bez čarapa? To je dobra kombinacija, ali već bezbroj puta viđena na njemu.

Naravno da se morao doći pokazati i splitski gradonačelnik, a koji je bolji od Keruma, ali da je napravio nešto od tog grada - baš i nije. Opet se vraćamo na Talijane, kojima moramo zahvaliti na tako predivnoj obali.

Petar Grašo i Andro Krstulović Opara

Petar Grašo i Andro Krstulović Opara

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Gradonačelnik voli obilaziti ovakve događaje na kojima ima fotografa, a i srediti se. Oparine tenisice na odijelo su ne samo loš odabir, nego ne znam kako netko uopće može izaći iz kuće misleći da je to ok, a pritom zna da će biti fotografa, jer to jedino čeka.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!