FASHION GURU

Leona Paraminski o životu u sunčanoj Kaliforniji u doba korone: 'Generalno nije dobro, bore se protiv nekog imaginarnog neprijatelja pa kupuju oružje'

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 24.04.2020 11:38
  • Objavljeno 24.04.2020 u 11:38
tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Poznata glumica koja se zbog ljubavi i svoje karijere odselila u sunčanu Kaliforniju kaže da ni tamo trenutno nije bajno. Leona Paraminski i njezin suprug Tin Komljenović, kao i ostatak svijeta, kuhaju i rade od kuće, a ona mi je prišapnula da nije jedna od onih koje se doma sređuju - to rade samo Kardashianke, za nju je to ionako ležerna Kalifornija

Da odmah pitam - kako je Tin, jesi li dobra prema mužiću?

Uvijek, pa znaš mene, a pogotovo sada, kada smo u izolaciji, njegova najdraža rečenica je: 'Da, draga!' :)

Koje mu je omiljeno jelo i spremaš li mu ga?

Samo da je mesa. Kupili smo pet kila španjolskog pršuta. Ako je gladan, ima kaj jesti, ali si mora sam narezati!

Koliko ste kila zajedno dobili?

Ne, ne, u top formi smo, samo smo dobili nekoliko šlaufića.

Što pričaju po selu, mislim u LA-u, ima li kakav trač?

Brad i Angelina i dalje su top tema, rade na pomirenju i novom djetetu i kažu da se vraćaju na svoje imanje u Santa Barbaru, blizu nas, ali samo ako im susjedi dopuste, jer taj čopor je stvarao popriličnu buku kada je bio ovdje... (hahahaha)

Kakva je situacija što se tiče posla u Hollywoodu? Snima li se išta?

Apsolutno ništa, sve je stalo, jedino se mogu slati self tapes casting direktorima, pa možeš pokazati svu raskoš svog talenta. Sada kao imaju više vremena, ali kada im dođe preko milijun snimki, sumnjam da će se baš detaljno pozabaviti svima. Radije će piti pivo pored bazena.

  • +5
  • +2

Leona Paraminski

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Što misliš, tko će glumiti glavne uloge u oskarovskom filmu o koroni?

Teško ti mogu odgovoriti na to pitanje, ovisi tko će u danom trenutku biti vruća roba, drugim riječima tko će moći donijeti više para u tom trenutku. Možda već spomenuti Angelina i Brad, oni bi sigurno napunili kinodvorane.

Kakvo je generalno stanje u SAD-u?

Generalno nije dobro - bore se protiv nekog imaginarnog neprijatelja, pa kupuju oružje, ali to je u nekim drugim selima, kod nas u Santa Barbari sasvim je ok. Tak ti je to, u bogatim selima je uvijek dobro.

Leona Paraminski u beauty kampanji

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Šime Eškinja

Kaj veli veliki vođa Trump?

Veselim se izborima jer nema takvog showa i takvog entertainmenta nigdje na svijetu kao ovdje kada dolazi do borbe za moć ove vrste. Ne znam tko će pobijediti, ali sam sigurna da će mediji okriviti Rusiju.:) Uvijek su Rusi krivi za sve, ok, sada i Kinezi. Taj narativ danas zna i petogodišnje dijete.

A Biden?

Nemam baš neko mišljenje o njemu. Nije moj izbor, ali nije ni Trump, bio je Bernie Sanders, a on nas je izdao svojim odustajanjem.:)

Ti si, srećom, dosta uloga odradila prije cijele ove situacije, a imaš li nešto dogovoreno za kasnije?

Imala sam dogovorene projekte, i to dosta njih, ali kako je sada situacija izvan kontrole, ne znam kada i hoćemo li uopće moći odmah raditi nakon svega ovog. Iskreno, ne opterećujem se sada time. Trenutno se malo odmaram, predajem online, kuham, čitam, šećem, uživam, plandujem, brinem se o svom dragom. Ovakvo nešto uskoro se treba ponoviti, to da je cijeli svijet naprosto malo stao i da neko vrijeme ne moramo baš ništa. Treba se okrenuti sebi pa ćemo izaći iz ove krize jači i bolji nego ikada! :)

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!