LIJEPO I PRAKTIČNO

Gotova u tren oka: Kopča za kosu nikad nije bila više cool, a dokaz je i frizura Rosie Huntington-Whiteley

22.03.2021 u 15:17

Bionic
Reading

Manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley na svojem Instagram profilu ima veliki broj fanova koji s velikim zanimanjem prate njezine objave i cool izdanja

Atraktivna Britanka redovito mami uzdahe prirodnom ljepotom i minimalističkim stilom koji joj sjajno pristaje.

Prelijepa zaručnica akcijske zvijezde Jasona Stathama oduševljava svojim besprijekornim modnim kombinacijama u kojima uvijek izgleda elegantni i sofisticirano.

Ljepotica koja i u globalnoj pandemiji nije izgubila osjećaj za dobar stil, samo niže odlične modne kombinacije bez obzira radi li se o udobnim trenirkama, hudicama ili klasičnim kaputima uglavnom u neutralnim tonovima poput bež, crne ili smeđe.

  • +3
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Rosie (33) ponovno je oduševila svoje brojne obožavatelje na društvenim mrežama idejom za jednostavnu, ženstvenu i praktičnu frizuru.

Riječ je o ženstvenoj frizuri za koju vam treba nekoliko minuta u kupaonici i uključuje kopču za kosu koju svi imamo u kupaonici.

Manekenka je pokazala da i ovaj pomalo zaboravljeni modni detalj itekako može cool izgledati. Kosu je podignula u banana punđu i samo je pričvrstila kopčom kojoj mnogi predviđaju veliki modni povratak ove sezone - nešto što se dogodilo nekad popularnim presvučenim gumicama za kosu iz 90-ih - tzv. scrunchiejima.

Dakako, kopča je još jedan accessoire iz prošlosti nadahnutom retro modom iz 90-ih pa ako vam se sviđaju takve frizure, nećete pogriješiti ako podignete punđu i zakačite je s kopčom.

Evo nekoliko savjeta za ovakvu frizuru:

1. Kosu posušite i počešljate prema unatrag.

2. Uvijte kosu u obliku banane na potiljku, pokupite krajeve kose i pričvrstite punđu kopčom.

3. Za ležeran završetak: izvucite nekoliko pramenova sprijeda.