IZVUCITE IH IZ DUBINE ORMARA

Glavna konkurencija minicama: Maksi suknje ponovno su 'in', a ovako se sada nose

31.03.2022 u 11:09

Bionic
Reading

Sudeći po aktualnim kolekcijama renomiranih brendova u svijetu mode sezona proljeće/ljeto, kada govorimo o suknjama, prava je sezona krajnosti

S jedne strane brendovi poput talijanskog Miu Miu najavili su povratak izrazito minijaturnih suknji, kakve su se nosile početkom milenija, a s druge strane brendovi poput Louis Vuittona i Givenchyja svojim kolekcijama otkrili su veliki povratak maksi suknji na modnu scenu.

  • +5
Maxi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Potonje su već u zimskim mjesecima osvojile naklonost modnih ovisnica s Instagrama, kao i slavnih dama poput latino dive Jennifer Lopez.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prilikom odabira idealne maksi suknje važno je uzeti u obzir kroj te znati ocijeniti kakav oblik najbolje pristaje figuri. Posljednjih sezona sve se više u modu vraća vintage stil. Kada je riječ o suknjama, to u pravilu podrazumijeva A krojeve rezane do gležnja ili nešto iznad njega te neizostavan visoki struk.

Maksi suknje kakve smo posljednji put slavili na prijelazu tisućljeća danas predstavljaju glavni protutrend trendi mikro suknjama u odnosu na koje su stilski svestranije, pa čak i prikladan odabi za ured.

Koje su stajling varijante s maksi suknjom u glavnoj ulozi danas iznimno popularne i na koje ih načine možete kombinirati znaju poznate modne ovisnice s Instagrama.