blještavi blagdanski make up

Glamurozni blagdanski make up look u koji ćete se zaljubiti

19.12.2018 u 15:36

Bionic
Reading

It’s the most Bourjois time of the year

Stigao je prosinac, a uvijek s tim najhladnijim mjesecom u godini dolaze najtopliji blagdanski osjećaji i vrući tulumi po cijelom gradu. S obzirom da gotovo svakodnevno, uz poslovne obaveze, imamo i neki od party-ja na koji želimo otići, pravi je izazov kako uskladiti make up i odjeću, a da ne moramo u pretrpanom rasporedu odjuriti kući na presvlačenje i popravljanje make up-a. Poznata je izreka kako je mala crna haljinica must have u ormaru, jer spašava svaki nenadani odlazak na domjenak, pa tako, pored tog vječnog klasika, postoji i nekoliko beauty must have komada, koji se moraju naći u svojoj kozmetičkoj torbici! Put do blještavog blagdanskog make up looka uopće ne mora biti kompliciran, zapravo, dovoljno je iskombinirati nekoliko klasičnih proizvoda i dodati im malo sjaja. Na koji način to najbolje napraviti, demonstrirala je mlada vizažistica i it djevojka Zara Hrvatin, koja je kreirala je glamurozni blagdanski make up, uz pomoć Bourjois proizvoda.

Bourjois make up look Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kao podlogu je koristila Healthy Mix Serum puder, pravu malu voćnu terapiju za blistav i svjež ten. Tekstura ovog tekućeg pudera obogaćena je voćnim vitaminima poznatim po svojim antioksidativnim i hranjivim svojstvima, koji u trenu uklanjaju umor s lica. Tekući puder gel teksture Healthy Mix Serum dobar je za kožu zahvaljujući svojim hipoalergijskim svojstvima. Sprječava prekomjeran gubitak vode iz kože dok sitne čestice bisera daju koži svjež i zdrav izgled. Namijenjen svim tipovima kože, jer joj dopušta da slobodno diše. Zbog lagane gel teksture neprimjetan je na licu, a istovremeno odlično prekriva nepravilnosti na koži. Little Round Pot rumenilo apsolutni je klasik među rumenilima, izrazito popularan među beauty ljubiteljicama. Ovo rumenilo se u doticaju s kožom pretvara u lagani, ekstra fini puder u prahu, koji besprijekorno prijanja na kožu, dok se samo jednim potezom četkice oslobađa neodoljiva mirisna aroma ruže. Svježinu i sitnu dozu glittera, očima je podarila Eyecatching Nude Paleta. Paleta od osam nijansi sjenila sadrži sve potrebne tonove koji će zadovoljiti sve potrebe, od dnevnog do večernjeg vamp looka.

  • +15
Bourjois proizvodi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Maskara je uvijek točka na i, a Eyecatching maskara prva je Bourjois maskara koja daje efekt mačjih očiju. Njena formula, obogaćena proteinima svile, daje raskošan volumen dok istovremeno čini trepavice mekima, podatnima i bez grudica, njena inovativna zakrivljena četkica daje gustoću i definiciju svakoj trepavici, istovremeno ih uvijajući prema van i dajući efekt velikih očiju. Kako bi se iz koketnog mačića s lakoćom pretvorili u zavodljivu mačku, zaslužan je Eyecatching tuš, čiji je genijalan vrh s jedne strane plosnat. Za meke i podatne usnice, tu je Velvet the Lipstick, ruž koji osvaja na prvi pogled. Dok neki mat ruževi isušuju usne i pružaju osjećaj težine, Velvet the Lipstick iznenađuje svojom mekoćom. Posebna formula koja sadrži hidratantan kompleks, gusti pigment i eterična ulja, uspijeva spojiti nespojivo. On kombinira neodoljiv mat finiš, baršunastu teksturu i nikad viđenu udobnost na usnama.

S ovih nekoliko ključnih beauty proizvoda, bit ćete spremni za svaki božićni i novogodišnji tulum. U slučaju da još uvijek ne znate što obući, little black dress je uvijek onaj dobitni as iz rukava.

Make up: Zara Hrvatin

Hair: Tiara Hrvatin

Foto: Luka Radiković