ODVAŽAN TREND

Glamurozne pidžame sve su traženije, a modne ovisnice pokazuju kako ih nositi od jutra od mraka

13.12.2021 u 13:37

Bionic
Reading

Baš kao protekle godine, udobnost odjevnih komada i obuće itekako se cijeni na modnoj sceni, a nova blagdanska sezona iznjedrila je udoban trend koji svakim danom ima sve veći broj poklonica

U svojim predviđanjima za novu kalendarsku godinu, američka stranica Pinterest izdvojila je posebne verzije pidžama kao veliki trend koji će narednih mjeseci imati veliku ulogu na modnoj sceni.

U prilog tome, osim podataka koje je prikupio Pinterest, govore i fotografije stajlinga modnih ovisnica s Instagrama.

Svilenkaste pidžame upečatljivih boja i s dodatkom perja na rukavima i nogavicama postale su vrući trend u blagdanskoj sezoni, a ljubiteljice mode s Instagrama dokazuju kako je uz pravilno stiliziranje ove efektne komplete za spavanje moguće nositi i nakon što prijeđemo kućni prag.

Da su pidžame luksuznog izgleda veliki trend govori i njihova bogata ponuda na policama trgovina, a modne ovisnice drugu godinu zaredom ne kriju naklonost prema skupocjenim verzijama svilenkastih pidžama s potpisom brenda Sleeper. Dostupni u prodaji na stranicama modne trgovine Net-a-Porter, svilenkasti kompleti s potpisom dizajnerice Kate Zubarieve i Asyje Varetse trenutno slove za najprodavanije.

  • +30
Party komadi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo