UŽIVA U MAJČINSTVU

Gigi Hadid pokazala vitku figuru samo mjesec dana nakon poroda i u majici poznatog brenda poslala važnu poruku

26.10.2020 u 13:54

Bionic
Reading

Manekenska zvijezda, prelijepa Gigi Hadid sa svojim je zaručnikom, glazbenikom Zaynom Malikom, u rujnu dočekala dolazak kćerkice kojoj poznati par još nije otkrio ime

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice na svojem Instagramu ima veliki broj obožavatelja, nevjerojatnih 60 milijuna pratitelja koje je oduševila fotografijom u majici s potpisom nepalsko-američkog modnog dizajnera Prabala Gurunga s natpisom: 'Vote' (Glasajte).

Amerikanka vitke figure sa šarmom djevojke iz susjedstva kad je u pitanju moda nikad ne griješi te je uz sestre Jenner i Hailey Bieber jedna od najmoćnijih influencerica.

Gigi je na Instagramu pokazala nevjerojatnu figuru i vitki struk, za što je dobila samo bezbrojne komplimente jer bi teško tko zaključio da je postala mama prije nepunih mjesec dana.

Manekenka je pozirala u efektnom T-shirtu poznate modne kuće Prabal Gurung i žutim hlačama otkrivši vitku figuru koja je oduševila njezine fanove.

Ljepotica je svojim modnim odabirom poslala i važnu poruku sunarodnjacima: 'Vote' (Glasajte).

'Dala sam svoj glas prošli tjedan i sa mnom je bila moja kćerkica - za Ameriku kakvu želim za nju', napisala je 24-godišnjakinja čija je mlađa sestra Bella također uspješna manekenka.

U podijeljenoj Americi, pogođenoj globalnoj pandemijom, predsjednički izbori će se održati 3. studenoga, a mnogi su poznati glazbenici i glumci pozvali Amerikance da daju svoj glas.