U DUBAIJU

Georgina Rodriguez se i ovoga puta pobrinula da svi gledaju samo u nju

20.01.2024 u 22:08

Bionic
Reading

Na dodjelu Globe Soccer nagrada, koje su se održale u Dubaiju, Georgina Rodriguez je stigla kao pratnja svom životnom partneru i ocu njezinih kćerkica, Cristianu Ronaldu. Za ovu prigodu imala je poprilično hrabar odabir - istaknuvši dekolte, kao i duge noge u bijeloj haljini od čipke

Poznata po svojim modnim odabirima i ljubavi prema svemu što je dizajnersko, 29-godišnja Georgina Rodriguez ni ovoga puta nije razočarala svoje vjerne obožavatelje.

Za večernji izlazak, na dodjeli nogometnih nagrada u Dubaiju, gdje je bila pratnja životnom partneru Cristianu Ronaldu, Georgina je odabrala kombinaciju kojom nije mogla proći nezamijećeno.

Svoje povjerenje dala je tamošnjem modnom dizajnerju Aliju Karouiju, koji je za nju odabrao bijelu haljinu od čipke. Očito želeći sve njezine adute odjednom staviti u prvi plan, Karoui je odlučio Georginu odjenuti u mini haljinu koja je čak imala kratki prorez na lijevoj nozi, a uz to je imala i poprilično dubok dekolte, unatoč tome što se gornji dio penjao uz vrat.

Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Cijelu kombinaciju zaokružila je i bijelim salonkama s platformom i visokom potpeticom, kojima su njezine noge još dodatno vizualno izdužene, a bijelinu je 'razbila' torbicom od krokodilske kože u boji burgundca. Georgina nije štedila ni na skupocjenom, blještećem nakitu, a osim predimenzioniranih naušnica imala je i ruke prepune prstenja.

Malo je reći da su svi pogledi bili upereni u lijepu Georginu koja je toga bila itekako svjesna.