KRAJ LJUBAVI

Georgea Michaela nakon 15 godina ostavio dečko

07.03.2011 u 13:23

Bionic
Reading

Posrnuli 47-godišnji britanski pjevač George Michael i njegov partner Kenny Goss prekinuli su nakon 15 godina veze. Navodno je glavni razlog prekida Michaelova ovisnost o drogama te boravak u zatvoru zbog voženje u pijanom i drogiranom stanju

Kenny Goss već godinama uspješno vodi jednu galeriju u SAD-u, pa se par sve rjeđe viđao. 'Kenny je bio vjeran Georgeu od prvog dana, pružio mu bezbroj drugih šansi. No on vodi vrlo uspješnu galeriju u SAD-u, zbog čega su posljednjih godina previše odvojeni, što je i dovelo do nerazumijevanja i konačnog prekida', izjavio je izvor blizak paru.

'Ovo je prilika za Georgea da se konačno osvijesti', dodao je o nekad slavnom pjevaču koji se trenutačno liječi od ovisnosti. Michael je prošlog tjedna gostovao na Radiju BBC gdje je izjavio da je itekako zaslužio boravak u zatvoru zbog vožnje pod utjecajem opijata.


'Previše sam puta pogriješio. Zaslužio sam tu kaznu i platio svoje grijehe. Nisam se samosažalijevao', rekao je pjevač kojeg su, dok je boravio u zatvoru, najviše veselila pisma prijatelja, među kojima je i Paul McCartney.