GASTRO-ENO I DRUGI UŽICI

Gdje su najbolji novogodišnji dočeci?

07.12.2012 u 10:11

Bionic
Reading

Proslava najluđe noći uskoro je pred nama, a ponuda novogodišnjih zabava raznolikija je no ikad. Od otmjenih gala večera u vrhunskim hotelima uz nastup zvijezda i wellness tretmane do razuzdanih partyja uz ritmove prvaka klupske glazbene scene

Uz Zagreb koji će svoju novogodišnju ponudu prvi put organizirano ponuditi i razmaženoj londonskoj publici vrhunske dočeke 2013. nude Istra te Dubrovnik koji je proglašen i jednim od svjetskih top odredišta za novogodišnju noć.

Stereo MCs u Loneu

Prvi hrvatski dizajnerski hotel Lone priređuje jednu od najatraktivnijih proslava novogodišnje noći jer će u 2013. zakoračiti uz nastup Roba Bircha i Nicka Hallama, poznatijih kao britanski hit bend Stereo MCs. Vrhunska klupska atrakcija i jedna od najzanimljivijih grupa u elektronskoj glazbi koja se proslavila svojim najvećim hitovima poput 'Connected', 'Step It Up', 'Creation' i 'Ground Level', goste će zabavljati do ranih jutarnjih sati. Doček Nove godine u hotelu Lone samo je vrhunac produljenog vikenda koji počinje već u petak, 28. prosinca, koncertom kultnog benda iz 80-ih Denis & Denis. Osim vrhunskih koncerata tu je i raznovrsna gastronomsku ponuda i posebna večer uz chefove Toma Gretića i Prisku Thuring 29. prosinca. Zabavni program obogatit će i mnoštvo drugih aktivnosti i programa, poput večeri samo za žene u Wellness & Spa centru i istodobno programa samo za muškarce u Night Clubu hotela. Cijene novogodišnjih paketa kreću se od 700 kuna po osobi i danu naviše, rezervirate li četiri dana.

Punta Skala, 'Black & White' doček

Čisti morski zrak i obala osvijetljena bakljama, uz pečene kestene i kuhano vino dobrodošice, dočekat će vas u luksuznom Falkensteinerovom hotelu Iadera u Punta Skali. Beuty pripreme za doček u black & white kombinaciji gošće ovog hotela mogu obaviti u hotelskom spa centru, dok ih partneri čekaju u Sotto voce baru. Novogodišnja će večer početi pjenušavim aperitivom dobrodošlice, kamenicama i šampanjcem! Slijedi gala večera uz svečani švedski stol s dalmatinskim predjelima te gastro 'putovanje' u četiri slijeda, kreirano iz ruku chefa Franza Castlungera, a sve uz glazbeni program uživo, koji će stvoriti pravo raspoloženje za jedinstvenu noć. Novogodišnji doček će biti okrunjen spektakularnim vatrometom u ponoć i tombolom. Prvi dan Nove godine odlična je prilika za opuštanje uz dalmatinske spa 'specijalitete' poput pilinga tijela ninskom mirisnom soli, kupke s lavandom i ružmarinom te masaže aromatičnim uljima. Cijena novogodišnjih paketa kreće od 1.443 kune po osobi.


Radisson Blu resort u Splitu
Wellness novogodišnji paketi

Korištenje svih usluga bogatih wellness centara i bazena u svojim ponudama ima i kompanija Valamar. Uz dubrovački hotel Lacroma gdje za svečani, vrlo bogat silvestarski stol treba doplatiti 90 eura, gala novogodišnji doček organiziraju i u porečkom hotelu Diamant. Tamo je uz wellness u cijeni novogodišnjeg paketa od 86 eura po osobi dnevno i svečana večera s pjenušcem, dok će vas u sobi dočekati boca poznatog istarskog vina.

Nešto je skuplji dan, 108 eura, u Radisson Blu resortu u Splitu, dok dubrovački Vrtovi sunca za 2280 kuna po osobi nude tri polupansiona uz novogodišnju večeru na kojoj će nastupati grupa Colonia. U cijeni je i korištenje wellness & spa centra, bazena, besplatni transfer minibusom od hotela do Starog grada, svakodnevni popodnevni čaj sa slasticama u Maraska baru uz živu pratnju klavira, dječji doček Nove godine te repriza novogodišnje zabave u dvorani Soderini uz latino ritmove grupe Salsa Y Punto.

Wellness tretmane uz gala novogodišnju večeru nudi i prvi hotel s pet zvjezdica na crikveničkoj rivijeri, Amabilis u Selcu. Za 587 eura u cijeni su, uz silvestarsku večeru i hotelske sadržaje, tri noćenja s doručkom za dvije osobe, boravišne pristojbe, parking itd.

I hvarski hotel Adriana za 1.535 kuna nudi dva polupansiona u dvokrevetnoj superior sobi. Uz tretmane opuštanja za dame te konjak i cigare za gospodu prvog poslijepodneva, na Staru godinu organiziran je posjet karizmatičnom hvarskom vinaru Andri Tomiću uz degustaciju vina, maslinovog ulja i ostalih hvarskih delicija u jedinstvenom ambijentu autentičnih vinskih podruma. U ponudu su uz novogodišnji gala buffet uz bazen uključene i povratne karte za katamaran.

Pakete od 1.999 kuna s tri noćenja u malom apartmanu, wellness sadržajima i novogodišnjim dočekom nudi i sport resort Sveti Martin. Doček je organiziran na bazenima, u restoranima Vučkovec i Mira, kongresnoj dvorani Mura i pubu Potkova, uz živu glazbu, tamburaše ili DJ-a. Tu je i organizirani dječji doček uz animaciju te noćno kupanje pod zvijezdama petkom i subotom do ponoći.

Zagrebačka klupska scena

Ludi novogodišnji doček nudi i zagrebački klub Aquarius

Kultni klub Aquarius i 'Reunion' program organizirali su novogodišnji party na dva različita floora koji će svakog poklonika plesne elektronske glazbe učiniti sretnim jer će uz poznata imena domaće elektronske scene nastupiti i 'princeza engleske elektronske scene i mezimica plesnih podija širom Europe i svijeta' - Miss Mavrik! Domaća podrška na glavnom flooru bit će joj Cet, Mr. DJ Dario, Mary i Zoky koji će čvrstim i energičnim setovima biti zaduženi pružiti užitak od početka večeri do jutarnjeg rastanka. Na malom flooru 'svirat' će provjerena house ekipa koju tvore: Frx, Tom, Martyn Negro, E-Base, Alen & Active Line Six. U cijenu od 100 kuna uključen je bogati švedski stol s voćnim barom, a iza 4.30 sati je Happy after hour na koji možete doći za samo 50 kuna.

U Hypo Event Centru održat će se London Calling NYE 2013 koji će u organizaciji RNB Confusiona svim Zagrepčanima željnim avanture, putovanja i zabave predstaviti London u samom srcu Zagreba. Kako bi London doveli u Zagreb, organizatori su 'London Calling' predstavili i britanskoj publici kojoj će također biti ponuđen paket ulaznica za ovaj događaj, uključujući i smještaj u Zagrebu. Domaća je publika već razgrabila tri promotivna paketa ulaznica, a najnoviji paket nazvan Big Ben za 199 kuna mogu kupiti djevojke, a za 249 dečki. Vip ulaznica prodaje se za 499 kuna.

Ekskluzivni doček planiran je i u Vertigo baru hotela Antunović, gdje će se za 440 kuna po osobi moći uživati u neograničenoj konzumaciji hrane i pića uz poznate glazbene hitove koje za vas vrti DJ SPIC.

Doček kao na filmu

U zagrebačkom kinu Tuškanac u novogodišnjoj noći u retro stilu možete pogledati američki mjuzikl 'Na aveniji' i premijeru biografske drame 'Amália' o Amáliji Rodrigues, poznatoj portugalskoj rodonačelnici fada. Okus celuloidne zabave pojačat će domaća hrana, pjenušac te filmska glazbena kulisa za koju odgovara Dalibor Matanić. Nastupit će i mladi raspjevani glazbeni trio s najboljim numerama iz slavnih holivudskih mjuzikala. Dolazak je predviđen u 20 sati, gosti na ulazu dobivaju kokice i jedno piće gratis, a početak prve projekcije je u 21 sat. Nakon filma tradicionalno je posluženje: pirjano kiselo zelje, zapečeni grah, domaće kobasice, domaći kruh, vegetarijanski namazi, blagdanski kolačići, a oko jedan sat ujutro počinje projekcija drugoga filma. Ulaznica za članstvo Filmskih programa je 150 kuna, a za sve ostale 200 kuna.