okus za pamćenje

Gdje po sočnu i mirisnu pincu?

28.03.2024 u 09:55

Bionic
Reading

Uz proljeće, ovih dana veselimo se i Uskrsu! Druženje s obitelji, blagdanski stol pun fine i svježe sezonske hrane i uskrsna pinca - sve to čini dane pred nama posebnima i dragocjenima. Naravno, obilježavanje Uskrsa zahtijeva i pripremu te fine hrane kojoj se veselimo, a možda najzahtjevnija je priprema tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgledom i sastojcima djeluje kao relativno jednostavan kolač za napraviti, priprema pince zapravo zahtijeva dosta vremena, koje mnogi od nas nemaju

Srećom, postoje rješenja uz koja možete na svom stolu imati najfiniju svježu pincu, a da ju pritom niste morali sami umijesiti i ispeći.

Pravu tradicionalnu, mekanu, tek pečenu pincu, s kvalitetnim sastojcima, možete kupiti u najbližoj Pan-pek prodavaonici.

Kako biste se što bolje opremili za Uskrs, u Pan-peku će vas dočekati čak dvije pince između kojih možete birati. Mi predlažemo da uzmite od svake vrste po barem jednu i uživate u oba proizvoda jednako.

Kakve pince se peku u Pan-peku? Kako bi osigurali svježinu okusa, kvalitetu, mekoću i sočnost koju pinca treba imati, u odabranim Pan-pek prodavaonicama pinca se peče na licu mjesta. Radi se o maloj pinci od 100 grama koja se ručno oblikuje, dovršava, pospe granuliranim šećerom i zareže rezom kako bi imala svoj specifičan oblik te se peče u samim poslovnicama. Na taj način uvijek možete dobiti svježu, mirisnu, aromatičnu pincu koja je još topla kada ju konzumirate. Zvuči odlično, zar ne?

Uz malu pincu koja se u odabranim Pan-pek poslovnicama peče na licu mjesta, tu je i klasična velika pinca od 270 grama, obiteljske veličine, s grožđicama i produljene trajnosti. Nju možete kupiti u svim Pan-pek prodajnim mjestima, odličan je izbor za vaš obiteljski stol ili kao poklon prijateljima, i naravno - jako fin i slastan kolač na uskrsno jutro, podne i večer.

Posjetite najbliži Pan-pek i priuštite si fine okuse domaće, mirisne, tradicionalne pince koja će uljepšati Vaš blagdanski stol i oduševiti vaša nepca.