NOGOMETNO LUDILO

Gdje kupiti najpovoljniji televizor?

06.06.2012 u 09:43

Bionic
Reading

Europsko nogometno prvenstvo je pred vratima, a većina navijača utakmice će gledati ispred malih ekrana. Razmišljate li o novom televizoru, trgovine širom Lijepe Naše daju razne popuste i akcije

Kad pogledate u izloge trgovina ili na police s televizorima, primijetit ćete da s ekrana izviruju nogometaši s loptama i podsjećaju da se bliži Europsko nogometno prvenstvo. U trgovinama se, izgleda, nadaju pojačanoj prodaji televizora ususret prvenstvu koje za nekoliko dana počinje u Poljskoj

Cijene televizora variraju ovisno o veličini, tipu i proizvođaču, ali svi imaju jednu zajedničku oznaku - akcija. Televizor s manjim ekranom tako možete kupiti već za nešto više od tisuću kuna.

Emmezeta razmišlja o kupcima koje će zahvatiti nogometna groznica pa je snizila cijene prilično velikog broja modela televizora. Tako je LG LCD TV, koji ima ekran 81 centimetar sada 1.999 kuna. Plazma TV Samsung s veličinom ekrana od 108 cm je 3.199 kn, a Sonyjev LED TV iste veličine košta 3.999 kuna. Povoljnija varijanta LED TV-a je Phillips s manjim ekranom, 81 cm, a košta 2.699 kuna. Ako vam nije bitna veličina ekrana, možete proći još povoljnije, Quadro LED TV s ekranom od 82 cm možete kupiti već od 1.299 kuna.

Technomarket pokrenuo je akciju s povoljnijim cijenama televizora do 27. lipnja. Tako plazma Samsung s ekranom od 66 cm košta 1.999 kuna, a na stranicama su naznačili da je to njihov najprodavaniji model. U istoj je kategoriji LCD Toshiba, televizor s ekranom od 102 centimetara, a košta 3.599 kuna.

Interspar je otišao korak dalje pa će svim kupcima koji do 8. lipnja kupe televizor pokloniti još jedan ukoliko se naša reprezentacija plasira u finale Europskog nogometnog prvenstva 2012. Elipso ima akciju kojom poručuje da vatreni navijači nikako ne propuste njihovu akciju od 25% popusta na D seriju LCD i plazma televizora Samsung do 20. lipnja.

I trgovina Robot pripremila je akcije s popustima ne neke modele televizora. Nude Philips LED TV s ekranom 102 cm za 5.699 kuna, a isti model marke Grunding je za dvije tisuće kuna jeftiniji. Ako ste se zaista odlučili za novi televizor, sada je očito prilika da prođete nešto povoljnije uz malo više truda i istraživanja ponude po trgovinama.