FASHION GURU

Je li to neki novi modni hit na ministrici Žalac, jer ako jest, onda joj baš i ne pristaje

  • 08.02.2019 u 12:18

  • Bionic
    Reading

    Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU-a Gabrijela Žalac nedavno je uručila ugovore za razvoj otoka, a ovoga puta njezin stajling nije prošao nezamijećeno od našeg modnog kritičara. Vestica zakopčana do grla i plisirana duga suknja s uzorkom marame nisu bili baš najsretniji odabir

    Najbrži prst Sabora opet nas je iznenadio svojim modnim performansama. Ne znam je li namjerno ministrica Žalac zakopčala vesticu do grla ili je to neki novi modni hit jer ako jest, onda joj to baš i ne pristaje, već izgleda kao da je guši.

    Uz nju je sparila dugu suknju koja bi, da nije plisirana, izgledala kao marama, što je stvarno hrabro jer plise teško nosi i Severina, a kamoli ministrica.

    • +3
    Gabrijela Žalac Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

    Ma lako za cijeli stajling, ionako smo navikli da je kod ministrice sve brzo, pa se tako i ovoga puta vjerojatno brzo odjenula te nije razmišljala da vestica, iako zakopčana doslovno do grla, ipak 'zijeva' između gumba.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.