GLAMUR U KOSI

Frizure za blagdanske dane

23.12.2009 u 11:12

Bionic
Reading

Blagdanske zabave uvijek su dobra prilika da svoj uobičajeni izgled začinite blještavim glamurom, a da zbog toga nitko neće podizati obrve u čudu. Slobodno eksperimentirajte s nešto hrabrijom šminkom i luđim ili ekstravagantnijim frizurama

Frizuru ćete morati uskladiti s prigodom i odjećom koju ste odabrali. Ovisno o tome kakav je parti za koji se pripremate, je li riječ o opuštenoj neobaveznoj zabavi kod prijatelja ili pak o glamuroznoj zabavi u nekon 'in' klubu, frizuru ćete urediti sami ili ćete se prepustiti rukama frizera koji će vas učiniti kraljicom večeri.

Ako imate dugu kosu, glavno je pitanje hoćete li je pustiti da ležerno pada ili skupiti u rep ili punđu. Skupljena kosa je uvijek dobar odabir jer vam kosa ne smeta, manje ćete se znojiti i ostavit ćete uglađen dojam, osobito ako se malo potrudite oko punđe. To ne mora biti stroga zategnuta punđa, varijacije su bezbrojne, pustite mašti i rukama na volju. Punđu možete fiksirati i upotpuniti raznim ukrasima za kosu, koji su ove sezone posebno 'in'. Rajfovi i trakice za kosu s blještavim ukrasima, mašnama ili umjetnim cvijećem dobro će vam poslužiti i za obuzdavanje duge kose, baš kao i špangice s puno šljokica i štrasa.

Dugu raspuštenu kosu možete učiniti zanimljivijom i uvojcima, koji mogu biti od sasvim opuštenih, jedva vidljivih, sve do sitno nakovrčanih i natapiranih, kakve nam je predstavila Anđa Marić. I kratku kosu možete učiniti bujnijom tako da je natapirate i razbarušite, a možete je, baš kao i Severina, podignuti u visoku kokoticu i zalizati sa strane.

Bez obzira na dužinu kose i frizuru, svakako nabacite malo glittera na kosu.