KRALJICA ULIČNE MODE

Frizura i stajling koji skidaju godine: Ni Jessica Alba nije odoljela ovom popularnom stilu odijevanja

20.12.2021 u 09:37

Bionic
Reading

Nakon što je svoju kosu odlučila drastično skratiti Jessica Alba suptilno promijenila je i svoj stil odijevanja. Kraljica ulične mode, kako ju brojni nazivaju, svoj mladenački izgled s kratkom bob frizurom naglasila je stajlingom u duhu popularnog preppy stila odijevanja

Obožavan među pripadnicima generacije Z okupljenima na TikToku, takozvani preppy stil odijevanja uzeo je maha na modnoj sceni. Ovaj stil karakteriziraju odjevni komadi kakve viđamo na školarcima i tinejdžerima, a koji uvijek izgledaju kao da su na putu do knjižnice ili teniskog/golf terena.

Da je 'štreberski' stil odijevanja itekako nosiv i prilagodljiv, dokaz je najnoviji stajling jedne od najbogatijih poduzetnica među holivudskim glumicama, Jessice Albe.

  • +4
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

40-godišnja ljepotica osvanula je u kombinaciji maminih traperica visokog struka i bordo veste špricanog efekta, a ključnu ulogu u njezinom stajlingu imali su dodaci i obuća. Uz rajf kariranog uzorka i lanac ogrlicu srebrnog sjaja, svoje izdanje upotpunila je klasičnom verzijom crne torbe na rame dok je na stopalima odlučila istaknuti par smeđih gležnjača s glomaznim potplatom, koje izgledom podsjećaju na par klasičnih loaferica.

Najpopularnijom obućom poklonika preppy stila odijevanja smatraju se upravo loaferice, cipele koje su ove sezone postale velikim trendom.

  • +6
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo