vrući hit

Ovaj model tople zimske jakne je genijalan: Nosiv je doista sa svime iz ormara, a dokazuje to i stajling slavne glumice

16.12.2021 u 22:16

Bionic
Reading

Pedeset nijansi sive – ovo nije samo naziv filmske trilogije kojom je glumica Dakota Johnson ostvarila svoj međunarodni uspjeh već i neslužbeni moto zimskih dana, a u takve, hladne i neugodne dane topla i ugodna, ali i vrlo trendi jakna itekako dobro dođe. Bacite oko na ovaj model, nećete požaliti

Jakne s krznenim detaljima već su neko vrijeme veliki hit među trendstericama, a ovom vrlo efektnom, ali prije svega praktičnom trendu nije odoljela ni glumica Dakota Johnson koja je pokazala kako ovaj modni komad nositi na vrlo inovativan način.

Jakne koje kombiniraju kožu i krznene detalje na ovratniku, rukavima i rubovima unose željenu raznolikost u zimsko modno sivilo, a pri tome ne djeluju previše upadljivo niti nametljivo. Posve suprotno, ovaj model jakne lako je nosiv doslovce uz sve – od ležernih dnevnih stajlinga s trapericama pa do vrlo ženstvenog večernjeg outfita koji uključuje elegantnu haljinu i salonke.

  • +4
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, povodom filmskog događaja Deadline Contenders u New Yorku, gdje je 32-godišnjakinja prošetala crvenim tepihom s Maggie Gyllenhaal, producenticom i glumačkom kolegicom svog novog filma 'Izgubljena kći', a tom prigodom posegnula je za izuzetno elegantnom haljinom u bež nijansi s visokim prorezom.

UKORAK S TRENDOVIMA

Na zagrebačkoj špici nose se neki od najpoželjnijih komada ove jeseni

Pogledaj galeriju

Uz to glumica je nosila suptilan nakit u srebrnoj boji, crne cipele od brušene kože sa špic vrhom, jednostavne sunčane naočale i vjerojatno najupečatljiviji, ali i najpraktičniji model jake koji je mogla odabrati. Naime, obzirom na trendove odijevanja uz ovu kombinaciju najočitiji izbor bio ni klasični vuneni kaput. Međutim, uzevši u obzir hladne njujorške zime, ova jakna je itekako sigurniji izbor, a ruku na srce, ni stil zbog ovog izbora nije patio. Naime, spoj elegantne haljine i bajkerske jaknu s lažnim krznom od pahuljaste vune pokazao je kao vrlo chic odabir.

Kao zimski trend, ovaj model ne samo da pruža prijeko potrebnu toplinu u zimskim mjesecima, već istovremeno izgleda nevjerojatno ležerno i tako urbano, a da je nosiva uz doista sve dokazuje i Dakotin drugi stajling kada je istu jaknu kombinirala s crnim Gucci odijelom, košuljom i nezaobilaznim combaticama.