šljokice i korzet

Franka zablistala u sjajnoj kombinaciji, a nije odoljela ni hit modnom dodatku

05.03.2023 u 21:18

  • +2

Prva večer Plesa sa zvijezdama

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Članovi žirija Plesa sa zvijezdama zauzeli su svoje pozicije za ocjenjivačkim stolom, a natjecatelji se nadaju da će blještavi outfiti donijeti i sjajne ocjene! Za prvu večer Franka je odjenula dugačku haljinu s korzetom, uistinu glamuroznu kombinaciju

Večeras je počela nova sezona popularnog plesnog showa 'Ples sa zvijezdama', emisije koja uljepšava nedjeljne večeri! U prvoj emisiji nove sezone članovi žirija odlučili su uskladiti outfite, barem djelomično! S obzirom da su ove sezone šljokice uistinu najveći hit, fantastična četvorka prigrlila je trend i odlučila zabljesnuti!

Posebno zanimljiv outfit odabrala je Franka Batelić, a stilistica Jasenka Tudor Bevanda posebno se potrudila što bolje uskladiti što više trendova sezone. U dugačkoj zlatnoj haljini sa zanimljivim korzetom i prorezima na bokovima Franka je izgledala sjajno, a sjajnom dojmu u prilog su išle i šljokice. Po uzoru na Kate Middleton i Irinu Shayk, Franka je prvu noć započela u crnim rukavicama od lateksa.

Frankin look pohvalili su mnogi pratitelji na Instagramu, a Ana Begić Tahiri oduševila se Frankinim comebackom.

Sjajne outfite odjenuli su i ostali članovi žirija Igor Barberić, Marko Ciboci i Larisa Lipovac Navojec.

Popularnu pjevačicu iznimno veseli biti dijelom žirija jer se i sama natjecala u plesu 2009. godine kada je uz mentora Ištvana Vargu osvojila prvo mjesto.

Franka je prošle sezone tijekom emisije bila u drugom stanju, a iskustvo je opisala riječima: 'predivna plesna avantura prepuna smijeha, pozitive, suza, šljokica, emocija i prije svega senzacionalnih nastupa naših natjecatelja', a priznala je i da joj je bila čast i zadovoljstvo dijeliti ovu ulogu s ostatkom žirija te da nije mogla ni poželjeti bolju ekipu.

  • +5
Tamara Loos Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL