susret nekadašnjih supružnika

[FOTO] Pamela Anderson i Tommy Lee ponovno zajedno, no ovog puta na predstavljanju novog modnog branda njihovog zajedničkog sina

06.11.2021 u 17:57

Bionic
Reading

Nekada izuzetno popularna glumica Pamela Anderson našla se s bivšim suprugom na događanju na kojem je njihov zajednički sin predstavio svoju modnu liniju Swingers Club Capsule Collection

Više od 20 godina nakon razvoda Pamela Anderson i Tommy Lee našli su se u istoj prostoriji kako bi dali podršku svom 25-godišnjem sinu Brandonu Thomasu Leeju. Kandsko - američka glumica i zvijezda serijala Baywatch blistala je u jednostavnoj crnoj haljini i pripadajućim crnim štiklama.

Predstavljanje branda Swingers Club Capsule Collection održano je ovog tjedna u Beverly Centru u Los Angelesu.

Pamela Anderson na događaj je došla s recentnim suprugom Danom Hayhurstom dok je Tommy Lee stigao sa suprugom Brittany Furlan. Pamela je samo godinu dana nakon što je okončala brak koji je trajao 12 dana, ponovno je u prosincu 2020. izgovorila sudbonosno 'da', kada je objavila kako se udala za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta.

  • +29
Pamela Anderson Izvor: BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia / Autor: Image Press

Bivšoj Playboyevoj zečici ovo je šesti brak. 'Upravo sam ondje gdje trebam biti, u naručju muškarca koji me voli', rekla je Pamela, piše Daily Mail.

Pamela i Dan vjenčali su se u Kanadi, no zbog globalne pandemije koronavirusa nisu imali puno uzvanika.

OSVAJA IZGLEDOM

Zavirite u luksuzan dom Pamele Anderson kojeg prodaje zbog selidbe u Kanadu

Pogledaj galeriju