DRUGA VEČER ATELIERA

[FOTO] Modne revije domaćih dizajnera privukle su brojna poznata lica

 • Autor: I. B.
 • Zadnja izmjena 14.05.2022 14:06
 • Objavljeno 14.05.2022 u 14:06
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Ferina

Ni na drugoj večeri modne manifestacije Atelier nije nedostajalo uzbuđenja. Pred sam početak događaja pala je kiša, ali ni ona nije uspjela umanjiti entuzijazam poznatih ljubitelja mode koji su strpljivo pričekali da pljusak prestane te u očaravajućoj atmosferi odgledali nove kolekcije domaćih dizajnera

Pred punim gledalištem u kojem su sjedile i mnoge poznate osobe iz javnog života, svoje su kolekcije predstavili Ivica Skoko, DeLIGHT, Steven Dockman, JET LAG, Luka i Borshetta.

 • +20
 • +17

Poznati na drugoj večeri modnog događaja Atelier

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Ferina

Ivica Skoko s predstavljenom kolekcijom započeo je proslavu 25 godina karijere, a glamurozna kolekcija u kojoj svaki model priča svoju priču izrađena je od profinjenih tkanina, u cijeloj paleti pastelnih tonova. Kolekcija je pročišćena, a svaki detalj pomno razrađen i konstrukcijski doveden do savršenstva.

 • +39
 • +36

Modna revija Ivice Skoke

Izvor: Promo fotografije / Autor: photo by Goran Cizmesija

Brend DeLIGHT predstavio se kolekcijom koja slijedi estetiku po kojoj je brend prepoznatljiv i kojom se nametnuo na tržištu. Naime, kolekcijom očekivano dominiraju odijela i kaputi krojeni od luksuznih tkanina poput kašmira, vune i svile u ružičastim crvenim i zelenkastim nijansama, a Steven Dockman spajajući tri kolekcije u jednu priču na materijalima prljavo bijele, purpurne i crne boje s najnovijim tehnikama printa, veza i modnih dekoracija pokazao kako su osmislii ljeto 2022.

 • +32
 • +29

Revija brenda DeLIGHT

Izvor: Promo fotografije / Autor: photo by Goran Čižmešija

 • +43
 • +40

Modna revija brenda Steven Dockman

Izvor: Promo fotografije / Autor: photo by Goran Cizmesija

JET LAG inspiraciju je pronašao na jugu Sjedinjenih Američkih država , u Texasu pa je sukladno tome predstavio kolekciju muških i ženskih odjevnih predmeta koji su bliski takvoj estetici. Naglasak je na kombinaciji trapera i čipke, a spajanjem profinjenog i svečanog materijala sa robusnim izdržljivim traperom nastala je zanimljiva razigrana street style kolekcija.

Modna revija brenda Jet Lag

Modna revija brenda Jet Lag

Izvor: Promo fotografije / Autor: photo by Goran Cizmesija

Brand LukA dizajnera Luke Grubišića pokazao je zanimljivu i chic capsule kolekciju koja se temelji se isključivo na crnim i bijelim lookovima i donosi haljine, kapute i suknje izrađene od izrazito laganih i prozirnih tkanina u kontrastu s kompaktnim i teškim materijalima.

 • +17
 • +14

Modna revija brenda LukA

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Čižmešija

Na sinoćnjem Atelieru organizirana je i izložba 'živih lutakai u sklopu predstavljanja ručno izrađenih ženskih torbica, brenda Borshetta. Inspiracija za jedinstven dizajn torbice ukorijenjena je u istarskoj lokalnoj baštini. Svaka torbica je unikatna upravo zbog drvenih elemenata koji dolaze iz prirode i niti jedna ručka kao ni gumb nisu isti.

 • +3

Borshetta

Izvor: Promo fotografije / Autor: ZVONIMIR_FERINA

Za izradu jedne torbice potrebno je od nekoliko mjeseci do godine dana jer priroda ima svoj ritam, svoja pravila, koja određuje i sama vrsta drveta, a cijeli proces se nastavlja preciznom obradom drva i težnjom da se svaki komad savršeno ručno obradi. Torbice dolaze u ograničenoj godišnjoj seriji u dva modela pod nazivima  „FEARLESS YOU“ i „SAY YES TO LIFE“.